Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Tę belkę między drążkami można wyciąć. U mnie jej nie ma fabrycznie.
szymon.ha napisał(a):jrzeuski napisał(a):Tę belkę między drążkami można wyciąć. U mnie jej nie ma fabrycznie.
Na 99% masz tą belkę, a przynajmniej jakaś belka tam jest u Ciebie mniej więcej w tym miejscu.
jrzeuski napisał(a):Jak mówię, że nie ma, to nie ma. Fotka będzie we wtorek wieczorem. Nie wygląda to na robotę flexem tylko fabrykę. Co więcej byłem pewien, że każda Frota z jednoczęściowym wałem tak ma, bo przy max wykrzyżu wał waliłby o tę belkę. Tak właśnie było u Kojota w 2.3 jak wstawił wał bez podpory. Wyciął więc belkę na wzór tego, co jest u mnie. Przez to, że nie mam tej belki nie dorobiłem sobie osłony od belki pod reduktorem do końca drążków. Jakby była belka albo osłona, to nie zerwałbym wydechu, bo nie zaczepiłbym nim o korzeń na którymś rajdzie w Świeciu. A tak od belki pod skrzynią aż do mostu wydech niczym nie jest chroniony.
I to jest właściwa odpowiedź! U mnie faktycznie belka między mocowaniami drążków jest, zwracam wszystkim honor!Czester 3477 napisał(a):Oprócz belki w miejscu mocowania drążków ,jest jeszcze jedna ,do której przykręcona jest podpora wału.Ale może tylko we Frotkach z wałem dzielonym.Tą należałoby usunąć.
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość