Witamy ! |
---|
|
cinek1983059 napisał(a):mercedes kaczor i ford transit,sprawdzone nie zawodne
szymon.ha napisał(a):Ale nie do B, gdzie jest z tyłu szpilka.
rademenez1 napisał(a):Do A Sporta? A może coś bliżej z których dokładnie ? a wymiary jak oryginały i bez przeróbek?
ali napisał(a):Ja te amory od Beemki mam po dzięń dzisiejszy, te co przełozyłem z tyłu na przód już padły a te w miarę trzymają.
Edi066 napisał(a):ali napisał(a):Ja te amory od Beemki mam po dzięń dzisiejszy, te co przełozyłem z tyłu na przód już padły a te w miarę trzymają.
Mnie już od samego początku dziwiło , że chodzą tak miękko...Po przejechaniu przez jakąś nierówność bujnęło autem 2/3 razy i się stabilizowało - OK...Niestety po trzydniowym targaniu przez górki , błota i wąwozy dupa zaczęła niesamowicie latać...pierwsze podejrzenie padło na mocowanie szpilki , bo jakieś takie felerne mi się wydawało , ale wszystko na miejscu...Po ściągnięciu jednego- klapa.Nawet nie rozprężał się sam do końca.
Szukam teraz jakiś solidniejszych , które obsłużą lift 3 cale tylko bez żadnej rzeźby z mocowaniami...
Edi066 napisał(a):ali napisał(a):Ja te amory od Beemki mam po dzięń dzisiejszy, te co przełozyłem z tyłu na przód już padły a te w miarę trzymają.
Mnie już od samego początku dziwiło , że chodzą tak miękko...Po przejechaniu przez jakąś nierówność bujnęło autem 2/3 razy i się stabilizowało - OK...Niestety po trzydniowym targaniu przez górki , błota i wąwozy dupa zaczęła niesamowicie latać...pierwsze podejrzenie padło na mocowanie szpilki , bo jakieś takie felerne mi się wydawało , ale wszystko na miejscu...Po ściągnięciu jednego- klapa.Nawet nie rozprężał się sam do końca.
Szukam teraz jakiś solidniejszych , które obsłużą lift 3 cale tylko bez żadnej rzeźby z mocowaniami...
klejnus napisał(a):No i mnie dopadła zmiana amorów z przodu. Byłem sprawdzić dziś samochód i wyszło że lewy przód poniżej dopuszczalnej normy jest. Prawy jeszcze byłby ok. I teraz pytanko. Lift 2" mam w trakcie piszecie że standardowe dają rade. Ale jak mus już wymieniać to chyba lepiej wsadzić coś co obsłuży 2" lub 3". Piszecie o transitcie lub merc kaczor. Trzeba duzo przerabiać by je upchnąć w samochód? Też chciałbym coś typu plug&play.
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość