| Witamy ! |
|---|
|
|

kacha004marcin napisał(a):i tak pan z chełmu jak powiedział tak zrobił przysłał 2 czujniki za cene jednego jedna srubka kostka i niespodzianka po ujechaniu 5m kontrolka gasnie abs działa jak miło pprrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
także czujnik od nubiry 2 tył pasuje do frotki b przod 100% przy okazji mam w zapasie prawy jakby ktoś potrzebował na szybko

drech napisał(a):ABS powoduje przerywanie działania hamulców. Jego przeciwieństwem jest ASR i inne systemy kontroli trakcji i te systemy mogą powodować hamowanie kół.

jrzeuski napisał(a):Nie myli Ci się czasem DPF z ABS? Tu i tu są trzy literki
To na pewno kwestia czujników. Skoro efekt zależy od skrętu kół, to pewnie problem w kablach (złamany przewód, niedopięta wtyczka).

przemekcrx napisał(a):Mam nowe amory , abs działa niby prawidłowo ale przy dużej prędkości hamując wpadnę kołem w dziurę ,następuje zblokowanie -ślizg i załącza się abs przez 1-2-3 sekekunde ,odpycha nogę i słychać drdrdrdrdr i droga się wydłuza o dobre kilka metrów ....Abs we frocie to jakaś porażka![]()
Zimą nie wspomnę do zatrzymania froty potrzebne jest lotnisko bez jakich kolwiek przeszkód na drodze..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość