Powyżej masz fotke zrobioną telefonem - dlatego cienka jakość - zrobiłem tę fotkę tylko i wyłącznie po to by wiedzieć jak były te druty pospinane - bo wszystko rozkładałem na czynniki pierwsze i myłem - nie pomyślałem by zrobić fotkę z tą nagrzewnicą, przełacznikiem i kablami.
Na fotce dorysowałem co i gdzie jest umieszczone, a oto opis co jest co i gdzie

:
Kolorem
zielonym oznaczyłem miejsce montowania tej elektrycznej nagrzewnicy, zielona kropka oznacza miejsce wkręcania wkręta który mocuje tę nagrzewnicę z obudową.
Kolorem
czerwonym oznaczyłem miejsce w którym umieszczony jest mikro-styk, kropka to miejsce wkręta trzymającego uchwyt tego przełącznika, natomiast kreska na tym ramieniu to punk który przy maksymalnej nastawie załącza ów przełącznik.
Kolorem
błękitnym oznaczyłem uchwyt wykonany z cienkiej blaszki który oplata w okół wiązkę przewodów idących od nagrzewnicy i przełącznika, kropka to wkręt trzymający cały uchwyt tej wiązki

Kolorem
fioletowym oznaczyłem przewody idące od nagrzewnicy jak również od przełącznika, oraz wtyczki

...o właśnie tak to wygląda

W skrócie: elektryczna nagrzewnica umiejscowiona jest zaraz pod nagrzewnicą tradycyjną.
Gdybym wiedział, że ten temat tak bardzo mnie, nas zainteresuje narobiłbym więcej fotek z całymi bebechami tj. z nagrzewnicą, przełącznikiem i kablami

teraz trochę za późno.
Zdrów!