1.Witajcie, mam dwa pytania do was. Po kupieniu mojej Frontery okazało się że czeka mnie nie jeden wydatek. Obecnie frota jeździ bez większych zarzutów. ale nurtują mnie dwie rzeczy. Mieszkam z 15 km od poznania, jak jest na dworze naprawdę gorąco. Wskaźnik temperatury bardzo szybko przekracza połowę. jak utrzymuje stałe tempo, wszystko wporząsiu, ale jak trafiam na światła, stanie w korkach. Zaczynam się już powoli denerwować. Wskaźnik podbija praktycznie na ostatnią kreske białą, przed tą cholerną czerwoną. niby nie dobija do końca ale ok. Jak wyjeżdżam z korków. To wskazóweczka opada do jednej kreski powyżej połowy. Fakt faktem mam dziurawą chłodnice no ale bez przesadyzmu. W trzech miejscach odrobinę wyszczerbiona. Raz na jakiś czas dolewam płyn i daje rade.
2.A po drugie, skoro założyłem już tutaj temat, to mam jeszcze jedno pytanie. Odnośnie diody silniczka. Jadąc na gazie , bez reguły , raz na jakiś czas. Czasami nie zaświeca się, a czasami mignie na około 3-4 sekundy. i gaśnie i spokój. Czasami raz, czasami dwa. Ostatnio jak się spieszyłem i na dzień dobry dałem jej dość duże tempo. To przez krótki odcinek 3- 4 razy tak zaświeciła się na 3-4 sekundy. Z tego co podobno czytałem to jest SONDA. Tylko oczy można z tym jezdzić?. Auto nie zrywa, nie spada z obrotów nie gaśnie. Chodzi tak jak powinno.
pozdrawiam Dawid.