Ponieważ jakiś baran (poprzedni właściciel) przyspawał hak chyba bojąc się że mu wypadnie muszę niestety kupić nową belkę Nie podoba mi się że w modelu B hak tak wystaje do tyłu chociaż bez dwóch zdań ułatwia to obsługę i pomyślałem o haku z A który jest króciutki i zgrabniutki Tylko czy pasuje bez większych kombinacji ?
Do dobrze, nikt nie wie A może wie ktoś czy rama w A i B jest taka sama, czy ma taki sam rozstaw belek ? Myślę o przespawaniu uchwytów i dopasowaniu haka z A do B
Jeśli chcesz spawać uchwyty to co za różnica od jakiego auta jest belka z hakiem? Tabliczkę możesz zapodać swoją. U mnie np. odpadła w terenie i ją sobie przyspawałem a na przeglądzie nikt się nie czepiał
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
1 i 2 wyglądają mi na oryginał. 3 i 4 to chyba jakieś wynalazki a w każdym razie nigdy takich we Frocie nie widziałem. Ale pasować pewnie będzie każdy.
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
Bo Ty masz wersję rolniczą. Podpinasz przyczepę od traktora i w pole
drech napisał(a):Fabryczny hak w B jest mocowany na dwie śruby.
Były też haki demontowalne. Miałem taki w Pierwsze B jaką kupiłem. Sprowadziłem ją z Holandii. Miała wypinany hak jak a głowa haka wyglądała jak na fotce.