Witajcie,
przerdzewiała mi metalowa rura wlewu do baku, ma ktoś na to jakiś patent (oprócz wymiany na nową).
Może dało by się dopasowąć jakąś z tworzywa, ew. całą rurę zrobić jako wąż gumowy?
Witamy ! |
---|
|
Jeśli dasz radę ją umocować tak, żeby nie dotykała wydechu i o nic nie ocierała, to będzie :>:JaGrab3 napisał(a):ew. całą rurę zrobić jako wąż gumowy?
Znaczy się z kibel-rury? :DJaGrab3 napisał(a):Zastanawiam się, zeby sprobowac dosztukować z PCV...
Hmm, te do instalacji wewnętrznych raczej nie występują w odpowiednich średnicach a poza tym zarówno w wersji zgrzewanej jak i klejonej to kiepski pomysł. Do zastosowań zewnętrznych są chyba tylko zgrzewane. Masz odpowiedni sprzęt do nich? Myślę, że lepiej jednak pójść w gumę.JaGrab3 napisał(a):Chodzi o rury hydrauliczne, do instalacji wodnych.
JaGrab3 napisał(a):No nie no, za dużo roboty!!! :P
....
A ja myślę, że jak samochód zacznie Ci gnić to zabezpieczysz go tak, że przetrwa Trabanty :mrgreen:XII napisał(a):...ale mam oryginał i to chyba zabezpieczony tak, że samochód zgnije a to zostanie :D
jrzeuski napisał(a):A ja myślę, że jak samochód zacznie Ci gnić to zabezpieczysz go tak, że przetrwa Trabanty :mrgreen:XII napisał(a):...ale mam oryginał i to chyba zabezpieczony tak, że samochód zgnije a to zostanie :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość