blublu1 napisał(a):A ja powiem tradycyjne : L4 . I wszystko będzie jasne i proste
Nie wiem gdzie Wy pracujecie ale chyba na zielonej wyspie tuska

Witamy ! |
---|
|
blublu1 napisał(a):A ja powiem tradycyjne : L4 . I wszystko będzie jasne i proste
adrianee36 napisał(a):chyba tak, ja jak bym zaniósł L4 do pracy to byłby dramat, jedyne usprawiedliwienie to ze urwało mi reke albo noge, chociaz z noga nie przejdzie ,bo powiedza ze moge siedziec ;D
blublu1 napisał(a):Ech chłopaki. Jak sobie pościelicie, tak się później wyśpicie . Czytaj : jak sobie wychowacie pracodawców , tak później dostajecie wolne. Ale nieważne , życzę wszystkim żeby dostali to wolne i pojawili się w piątek w Beskidzie Niskim
![]()
blublu1 napisał(a):Z ZPZSP .( Związku Pracowników Znajacych Swoje Prawa ) .
Semir napisał(a):Przecież mamy wolność jak komuś nie pasuje to po prostu może sobie zmienić albo iść do sądu pracy. Tak mamy bardzo dużo praw i co z tego ...
blublu1 napisał(a):A wracając do przewodniego wątku tego tematu , na weekend zapowiadają całkiem piękna pogodę . Może by tak po sobotnim biesiadowaniu, w niedziele rano na jakieś grzybki wyskoczyć w okolicy ? Co by promile wyparowały szybciej. Oczywiście w porozumieniu z organizatorem, i uczestnikami tegoż wyjazdu
lysy napisał(a):Czy w ośrodku będzie telewizor ?
blublu1 napisał(a):Jeśli chodzi o tankowanie to koło jaślisk jest stacja z gazem i innymi paliwami . Z tego co wiem to będziemy w pobliżu przejeżdżać .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość