A u mnie obrotomierz nie działa.
Jeżdżę na słuch i wyczucie.
Witamy ! |
---|
|
STRUNA napisał(a):
Dodam tylko że na trójce moja Frota leci na maksa 145km/h zatem zakres prędkości jest bardzo duży.
janusz64 napisał(a):STRUNA napisał(a):moja Frota leci
moja na 5 leci
janusz64 napisał(a):STRUNA napisał(a):
Dodam tylko że na trójce moja Frota leci na maksa 145km/h zatem zakres prędkości jest bardzo duży.
na 3 bieg nie pomyliłeś się.
moja na 5 leci 155-160 max
STRUNA napisał(a):tak, na 3-cim biegu 140-145 km/h. tak porównywałem ustawienia pomiędzy gazem a paliwem i na obu paliwach idzie podobnie
mazurkas007 napisał(a):u mnie 190 i komputer odcina paliwo
nightman napisał(a):STRUNA napisał(a):tak, na 3-cim biegu 140-145 km/h. tak porównywałem ustawienia pomiędzy gazem a paliwem i na obu paliwach idzie podobnie
Jak na 3 jedziesz 140-145 to albo z przepaści albo na miejscu pasażera siedzi już silnik ... Oczywiście nie neguję takiego stylu jazdy, ale opisz dokładniej swój model ( VIN/numer silnika ) żebym przypadkiem go kiedyś nie kupił...
mazurkas007 napisał(a):Odcina paliwo ale nie z powodu czerwonego pola na obrotomierzu, spokojnie można by szybciej, podobno taka jest ustawiona V-max dla tego modelu w komputerze i kropka.
ijido napisał(a):Bruma frota chodzi bardzo przyjemnie - tak mi się wydaje że to jego(chodzi o dźwięk pracy a zwłaszcza w terenie jakby miał jakiś silnik elektryczny)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość