Dla mnie bomba jak się uda to dziś będę w tej firmie to pokaże im to i zobaczymy. Jak będę coś wiedział dam znać.
Co do pokrowców cena powinna być dziś wiezorem. W firmie mnie źle zroumieli i myśleli, że grafika ma być najpier czarny podkład na średnice pokrowca a na tym logo frontery adres internetowty klubu, napis fanklub i nick. Wyjaśniłem, że pokrowwiec jest czarny i trzeba tylko nanieść te elementy, i to ma wpływ na cene, która dla nas będzie bardziej kożystna.
Sprawa jest taka, że bedzie trzeba kupić jedne pokrowiec na próbę i sprawdzić czy wytrzyna proces termiczny maszyny do nadruku. Chyba, że bedziemy zamawiać odpowiednia ilość sztuk pokrowców i trze na ryzyko.
Chyba, że ktoś ma coś w ty stylu aby do mnie dostarczyć i podać im na próbę, jakiś stary pokrowiec albo od firmy sprzedającej dostać jakiś uszkodzony, potargany, może załatwią kawałem materiału od producenta. Jakieś propozycje? ?
Średnice do dyspozycji mamy ok 70cm wiec grafike możemy zrobić o średnicy 60cm. Cene podam wieczorem, jak tylko dostane odpowiedź.
Jak są jakieś pytania to pytać.
Jak dobrze pogadam z chłopakiem, który robi projety to powinno się udać w tej samej cenie zrobić rózne pokrowce i każdy zadowolony, ale nie obiecuje.
Ewentualnie trzeba zadziałać

i już.