Witamy ! |
---|
|
mody1 napisał(a):Odpowiedź organizatora
"Witam po raz kolejny,
bądźmy poważni - ubezpieczenia nie da się reklamować, impreza odbyła się zgodnie z harmonogramem i ustaleniami. ...Marcin"
kostuch napisał(a):przyjadę na dwie, wróć, na trzy najdroższe imprezy organizowane przez madventure
wikked napisał(a):A ja pojadę na imprezę organizowaną przez Marcina. Mam tylko nadzieję że nie będzie kolidować z Orawą. Pogadam, obejrzę polisę przynajmniej swoją. Może ktoś do mnie dołączy. Jakoś nie bardzo obawiam się konfrontacji a przynajmniej wyjaśni się parę rzeczy.
brum napisał(a):Moim zdaniem najlepiej jechać do Pana organizatora i pogadać, czy aż tak daleko jest? to nie jest jakaś super-hiper wyprawa robicie wyjazd w sob np o 9:00 rano i wracacie o np 18 tak trudno to zrobić? szkoda kasy na paliwo czy co?
Więc dalej będziecie ciągnąć tą tygodniową dyskusje nie wiadomo ile?
wikked napisał(a):A ja pojadę na imprezę organizowaną przez Marcina. Mam tylko nadzieję że nie będzie kolidować z Orawą. Pogadam, obejrzę polisę przynajmniej swoją. Może ktoś do mnie dołączy. Jakoś nie bardzo obawiam się konfrontacji a przynajmniej wyjaśni się parę rzeczy.
mody1 napisał(a):ODPOWIEDŹ ORGANIZATORA
Jutro umówiłem sie z jednym z Waszych klubowiczów - srebrna frota, koleś z Kielc ale mi nazwisko wypadło z głowy. Będę mu wymianiał zawieszenie więc przy okazji zapoznam go z polisami, pokaże mu mapy z pierwotną i zmodyfikowana trasą i mam nadzieje że może jego ktoś zechce wysłuchać
a na forum chyba juz nic nie wrzucę - aż taki nerwowy nie jestem
Powrót do 2 Rajd OFF, 2009, jesień, Cedzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość