oposs napisał(a):brum napisał(a):Spokój....
Tych wszystkich co wpisowego nie dali to bym stad pogonil![]()
...moderatorow tez
tylko że ja nie jadę..bo niedam rady....

Witamy ! |
---|
|
oposs napisał(a):brum napisał(a):Spokój....
Tych wszystkich co wpisowego nie dali to bym stad pogonil![]()
...moderatorow tez
brum napisał(a):chcieliście rajd i co
wikked napisał(a):o osobach które mówiły (sam słyszałem) że na pewno będą
wikked napisał(a): 7 załóg w turystyku i 6 w advence to całkiem fajna ekipa i w sumie w zupełności wystarczająca
wikked napisał(a):czy amory od Tico podchodzą do Froty A czy do B
wikked napisał(a): Szkoda że nikt nie ma odwagi powiedzieć że szkoda mu auta, lakieru, opon, pieniędzy itd.
FROTERKA napisał(a):wikked napisał(a): Szkoda że nikt nie ma odwagi powiedzieć że szkoda mu auta, lakieru, opon, pieniędzy itd.
Dżentelmenio pieniądzach nie rozmawiają ale nie każdego stać wyłożyć 1000 zł na jeden weekend, argument "nie dam rady finansowo" nie dla każdego jest równie śmieszny (patrz wyżej), nie każdy ma możliwości finansowe, by wymieniać most co dwa miesiące itp.
I przykro mi to pisać, ale grubym nietaktem jest, że tego nie zauważacie.
Tyle.
FROTERKA napisał(a):wikked napisał(a): Szkoda że nikt nie ma odwagi powiedzieć że szkoda mu auta, lakieru, opon, pieniędzy itd.
Dżentelmenio pieniądzach nie rozmawiają ale nie każdego stać wyłożyć 1000 zł na jeden weekend, argument "nie dam rady finansowo" nie dla każdego jest równie śmieszny (patrz wyżej), nie każdy ma możliwości finansowe, by wymieniać most co dwa miesiące itp.
I przykro mi to pisać, ale grubym nietaktem jest, że tego nie zauważacie.
Tyle.
Powrót do 2 Rajd OFF, 2009, jesień, Cedzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość