Witamy ! |
---|
|
Pawel napisał(a):...powstają jakieś "zorganizowane grupy wyjazdowe" na zlot
hanyskrosno napisał(a):A może chcecie odwiedzić zachodnie ziemie odzyskane ?? Tak siedzę i myślę sobie " z organizacją zlotów miałem dużo do czynienia , bywało po 300 osób , nie chwaląc się oczywiście :) " , może spróbuje zorganizować małe spotkanie na naszej ziemi . Mam tutaj namiary na ośrodek wypoczynkowy w środku lasu , mam gdzie Was oprowadzić , pokazać to i owo , a i nawet trasa jakaś się znajdzie . A jak kogoś interesują działania II wojenne , to też mam coś fajnego :) Sam przejazd " turystyczny " Krosno Odrzańskie - Kłopot , przy Odrze też jest dobry . Miejsce gdzie wojsko ma przeprawy przez Odrę też można spokojnie zwiedzić samochodem . Po samym zamku Piastowskim sam Was oprowadzę :) A dla znawców trunków poczęstuje własnym winem :) Wiadomo impreza kameralna , ile będzie chętnych tyle będzie ale na pewno impreza będzie udana . Ognisko , kiełbasa , wino i śpiew . Czego więcej po całym dniu człowiekowi potrzeba ??:):):)
Tylko jak z terminem , nie wiem kiedy jakiś długi weekend przypada .
JJKILLER napisał(a):Pawel napisał(a):...powstają jakieś "zorganizowane grupy wyjazdowe" na zlot
Jak wygram w totka to możesz do nas doskoczyć
Ale czym wtedy miałby jechać?markus napisał(a):Zbieraj złom to i do Białej i na zlot przyjedziesz
maciar napisał(a):Ale jak się okaże że nie wyrobisz z oszczędnościami to do Białej na rajd masz bliżej
Z kasą nie powinno być problemu, w końcu będę miał z czego odłożyć... Rajd mnie nie interesuje, niestety...markus napisał(a):Zbieraj złom to i do Białej i na zlot przyjedziesz
Kurna, Jacek, na razie żelazo jeszcze jeździ i taki stan ma być utrzymany jak najdłużej...jrzeuski napisał(a):Ale czym wtedy miałby jechać?markus napisał(a):Zbieraj złom to i do Białej i na zlot przyjedziesz
Pawel napisał(a):Tak, poszło w dół o 40,- za "całość"... Nie zmuszam ich do obniżania ceny "bo mi się tak podoba i mam taki kaprys", ale może coś tam uda się jeszcze utargować jeżeli zgłosi się konkretna liczba zlotowiczów... Nie przeszkadza mi spanie w namiocie, jednak początek czerwca to "jeszcze nie lato" i może być chłodnawo... Mam trochę przestarzały namiot, nie wiem czy nie będzie wstydu aby go tam rozłożyć :oops: i nie dam rady zakupić do tego czasu nowego... A tak w ogóle temat noclegu będziemy rozważali trochę później. Do 15.05 trzeba wpłacić wpisowe, całość czy zaliczkę
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość