http://www.hej.mielec.pl/po-godzinach/p ... ntery.htmlLokalne media, teraz tylko grupowe zmontują!!
Ze swojej strony, chciałbym serdecznie podziękować moim kolegom z ekipy: Januszowi (wild), Piotrkowi (bombi26), Zbyszkowi (zibi1979) za współorganizację, tej jak śmiem powiedzieć udanej imprezy!! Bez nich to co się działo nie miało by miejsca!!!!

Stres z tym związany był tym bardziej większy, ponieważ żaden z Nas nie miał doświadczenia w organizacji tego typu imprez. Polegaliśmy jedynie na doświadczeniach chłopaków z innych zlotów (ja osobiście nigdy wcześniej na żadnym nie miałem okazji być). Myślę, że kolejna, jeśli zdecydujemy się na organizację jakiejś, będzie jeszcze bardziej dopieszczona w szczegółach.
Oczywiście bez Was wszystkich uczestników dużych lub małych by tego w ogóle nie było. Ogromne i serdeczne dzięki za Wasze zdecydowanie się na uczestnictwo i danie nam szansy ugoszczenia Was.
To była czysta przyjemność
Należy także wspomnieć wsparcie psychiczne, mentalne jakie otrzymywaliśmy od Wojtka (mody1), Gosi (Froterka) i Wiktora (wikked)!!!!
No i wiadoma sprawa wszystkim sponsorom, ludziom, którzy pomogli uprzyjemnić sobotni wieczór wspaniałymi nagrodami.
Aha i jeszcze Tatarowi za uatrakcyjnienie extrema, dobrze, że nikomu nic się nie stało!!!!

Koli też prawie się udało
Tatar: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, oby nie była extremalna!!

Dlaczego Tobie ma być lepiej??