Witamy ! |
---|
|
tomazzi napisał(a):moja żonka będzie juz w zaawansowanej ciąży i niestety ... ale nie damy rady przyjechać
JJKILLER napisał(a):tomazzi napisał(a):moja żonka będzie juz w zaawansowanej ciąży i niestety ... ale nie damy rady przyjechać
To może w ramach atrakcji zlotowej poród w błotku???
Lady_Killer napisał(a):JJKILLER napisał(a):tomazzi napisał(a):moja żonka będzie juz w zaawansowanej ciąży i niestety ... ale nie damy rady przyjechać
To może w ramach atrakcji zlotowej poród w błotku???
Mi już tak proponowali
tomazzi napisał(a):Wystarczy już, że ja się urodziłem na polu
markus napisał(a): integracja do późnych godzin nocnych. (bywalcy wiedzą, nowicjusze się przekonają )
Sobota 02.06.2012r.
Śniadanie od godz. 7:30
Pawel napisał(a):...dlaczego tak jest, że im bliżej "rozwiązania" tym więcej różnych niezależnych komplikacji...
Lady_Killer napisał(a):Pawel napisał(a):...dlaczego tak jest, że im bliżej "rozwiązania" tym więcej różnych niezależnych komplikacji...
mówisz o zlocie, ślubie , ciąży
No i wykrakałeś Promocyjnych biletów po 99zł na lot do Rzeszowa już nie ma. Obecna cena to 199Pawel napisał(a):...dlaczego tak jest, że im bliżej "rozwiązania" tym więcej różnych niezależnych komplikacji...
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość