jrzeuski napisał(a):Ja zapodaję nawet bez Frotki, więc śmiało. Będzie raźniej bazy pilnować
To tak jak i ja mam tylko 1 dzien wolny więc ...
Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Ja zapodaję nawet bez Frotki, więc śmiało. Będzie raźniej bazy pilnować
maciar napisał(a):Pawel napisał(a):Od razu nie nastawiałem się na rajd... Chciałem poznać większą część klubowiczów i na żywo podpatrzeć Wasze rozwiązania... A tu zbita...
To masz pecha i to dużego.Nawet jak byliśmy w waszych stronach to coś cicho było .......
wild napisał(a):Jeśli z różnych przyczyn możecie przybyć tylko na jeden dzień, to opłata wynosi 50 zł/os.
Jeśli to będzie już po terminie wpłat, proszę tylko o kontakt z nami. Na pewno nie będzie problemu.
maciar napisał(a):A udało się kiedyś?
No nie wiem, od kiedy do armii wstąpił, to go nie widziałemoposs napisał(a):Stanowczo zaprzeczam że kolega Amor to robot piszący posty On naprawdę istnieje
jrzeuski napisał(a):od kiedy do armii wstąpił, to go nie widziałem
oposs napisał(a):maciar napisał(a):Pawel napisał(a):Od razu nie nastawiałem się na rajd... Chciałem poznać większą część klubowiczów i na żywo podpatrzeć Wasze rozwiązania... A tu zbita...
To masz pecha i to dużego.Nawet jak byliśmy w waszych stronach to coś cicho było .......
Stanowczo zaprzeczam że kolega Amor to robot piszący posty On naprawdę istnieje
Wpadnę, ale "tylko" z rodziną lub sam... roweremLady_Killer napisał(a):jrzeuski napisał(a):od kiedy do armii wstąpił, to go nie widziałem
Ty się tak nie dopominaj bo jak Ci wpadnie z "kumplami z armii" to będziesz miał wesoło
FROTERKA napisał(a):maciar napisał(a):A udało się kiedyś?
Maciar, no Ciebie na liście uczestników też nie widać. Nie jedziesz?
maciar napisał(a):nas w ostateczności zawiodły
oposs napisał(a):maciar napisał(a):nas w ostateczności zawiodły
Ale i tak było czadersko
maciar napisał(a):Mam wesele w tym terminie na które nie chcę iść i jak się wykręcę to będę.
argail75 napisał(a): Zostaw kartke na stole z napisem " wracem w niedziele"
Do czego to ludzie się nie posuną, byle tylko nie przyjechaćlysy napisał(a):Chciallbym bardzo byc na zlocie ale.....mam wesele
lysy napisał(a):Chciallbym bardzo byc na zlocie ale.....mam wesele
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość