Witamy ! |
---|
|
maciar napisał(a):Ta jest tylko jedna wada,będziesz musiał zmotać na sprężyny bo to teraz na topie jest
JJKILLER napisał(a):Ja chcę takiego Maraud'era
Czyżby Mikołaj nie przyniósł? A list mu wysłałeś? To może po prostu był za ciężki i do worka się nie zmieścił Ewentualnie komin masz za ciasnyJJKILLER napisał(a):Ja chcę takiego Maraud'era
e tam .. http://youtu.be/-lyT8ZohGoQJJKILLER napisał(a):Ja chcę takiego Maraud'era
markus napisał(a):... Opłata za uczestnictwo: Forumowicz/przyjaciel klubu - 195 pln za osobę dorosłą (cena dotyczy klubowicza/przyjaciela klubu oraz jego pilota)
Gość (czyli osoby zaproszone spoza klubu) - 215 pln za osobę dorosłą
Dzieci do lat 15 - 95 pln za osobę
dzieci do lat 3 - gratis
W cenie wliczone jest wyżywienie, pole namiotowe, trasy, gadżety, zgody na przejazd oraz integracja bez alkoholu!!...
JJKILLER napisał(a):markus napisał(a):... Opłata za uczestnictwo: Forumowicz/przyjaciel klubu - 195 pln za osobę dorosłą (cena dotyczy klubowicza/przyjaciela klubu oraz jego pilota)
Gość (czyli osoby zaproszone spoza klubu) - 215 pln za osobę dorosłą
Dzieci do lat 15 - 95 pln za osobę
dzieci do lat 3 - gratis
W cenie wliczone jest wyżywienie, pole namiotowe, trasy, gadżety, zgody na przejazd oraz integracja bez alkoholu!!...
Nooo. Troszkę to drogo wam wyszło
Prawie dwa razy więcej niż było we Włościejewkach i poprzednich zlotach, więc w tej cenie to chyba nie pole namiotowe tylko hotel powinien być?
Obawiam się że za te pieniądze to chyba nie będzie dzikich tłumów bo jeśli mam zapłacić 1200zł (580zł za dwie dorosłe + dwoje dzieci + ok. 620zł za paliwo) i wyjechać pod namiot na 3 dni to w tej cenie mam wyjazd na 3 dni do Grecji i kwaterunek w *** hotelu na 4 osoby.
Niestety, mimo największych chęci na spotkanie w klubowym gronie i wspólną zabawę, to w tej cenie musimy z bólem serca zrezygnować. Gdyby cena jedna upodobniła się do poprzednich (100zł/50zł) to chętnie zawitamy.
Pozdrawiamy.
kwinto1971 napisał(a):Widzę ze najważniejsza informacja już jest , niestety Was nie będzie a tak chciałem poznać tych co nazywają moje działania przekrętem a tu jak widać zdzierstwem.
Robiłem kilka imprez i dlatego pozwolę sobie wziąć podkarpacka w obronę . Nic w tym kraju nie tanieje ,wiec dlaczego zloty miały by taniec ? Mogliście przecież zgłosić chęć organizacji zlotu i w tedy dać cenę 100/50zł było by super a nie teraz wrzucać kasztana jako ważna informacje .
Pozdrawiam Kwinto vel przekręt
kwinto1971 napisał(a):Myślę ze jedynie Was powinno gryźć w kwestii jurajskiego za pomówienia pod moim imieniem . Co do sympatii to dla Ciebie nie będę i nie tylko dlatego ze obraziłeś mnie ale ze dalej robisz wiele by się łodzią z forum odechciało cokolwiek chcieć robić.
Pilnujesz tylko by się w "witam" przywitał i by sie w hydeparku linki nie powtórzyły, a zrób coś w realu ,jakiś spot/spotkanie itp.
Niech ludzie uściskają Ci dłoń i powiedzą "dzięki..." może w tedy przestaniesz szukać dziury w całym i doceniać tych co coś robią poza klepaniem w klawisze . pewnie Cie zaskoczę ,bo być może tego nie znasz ale żywy uśmiech jest dużo lepszy od emotków nie mówiąc już o prawdziwym piwie w dobrym towarzystwie 100x lepsze od
Ps . od jurajskiego starałem się nie odzywać ,ale gdy znów zaatakowałeś ludzi którym chce się coś robić dla innych to nie wytrzymałem .
Jednocześnie przepraszam wszystkich ,którzy to czytają i ze pisze to na forum publicznie ,a to dlatego ze uważam ze Ci co coś robią powinni być wspierani .
Wiem jak każde złe słowo odbiera siły a dobre podkręca wiec trzymajcie się tam w podkarpackiej i na pewno będzie super .
markus napisał(a):...Opłata za uczestnictwo: Forumowicz/przyjaciel klubu - 195 pln za osobę dorosłą (cena dotyczy klubowicza/przyjaciela klubu oraz jego pilota)...
To się wie, ale ponieważ koszt dojazdu jest znaczący, bo poza grupą małopolską i lubelską to każdy ma do Was niezły kawałek drogi, to może powinna być też opcja "śpię w samochodzie/namiocie i przywożę ze sobą konserwy i kiełbaski na ognisko"? Jak komuś zależy na w gronie kumpli z forum i poupalaniu razem, to kwestia, gdzie będzie kimał jest nieistotną pierdołą. Przynajmniej dla niektórych.markus napisał(a):nie da się zapewnić komuś spania, wyżywienia etc. za 5 dych!!
Moja rodzina i Frotkowe hobby to całkowicie rozłączne sprawy, czyli dodatkowe utrudnienie w kwestii wyjazdów (choćby i na lokalny spot). Ale to już mój osobisty problem.markus napisał(a):weźmy pod uwagę np. Ciebie i Twoją rodzinę.
Najważniejszy jest ciepły posiłek po powrocie z trasy (ewentualnie na) i to raczej w dużej ilości (czyt. zupa), bo w ferworze walki można zapomnieć, że się wzięło na trasę kanapki a na mecie żołądek przypomni o sobie bezlistośnie Śniadania mogą być opcją, bo i tak nie wiadomo kto z rana będzie w stanie coś wszamać Na wieczorną integrację wystarczą kiełbaski i piwo, które można przywlec ze sklepu (o ile właściciel bazy się zgadza). Jak ktoś będzie miał ochotę na homara, to sobie sam zorganizuje Tak ja bym to widział, ale jak będziesz chciał zrobić ankietę to służę pomocą w jej ustawieniu na forum.* zawsze zapewnione jest wyżywienie. To właśnie teraz/dziś obrabiam od nowa manu by uciąć tu i tam na kosztach by całościowa opłata była niższa.
I tu lepiej zbytnio nie oszczędzać, bo nudna trasa zostawia niesmak po zlocie. Ale i w drugą stronę nie ma co przeginać i jeśli właściciel terenu żąda za wiele, to go olać i znaleźć inną trasę.* zawsze zapewnione są przejazdy albo turystyczne albo zaawansowane, co z tym się łączy - pozwolenia, zgody oficjalne, etc.
jrzeuski napisał(a): można przywlec ze sklepu
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość