Przejął się rolą. Tytuł MegaTrolla zobowiązujeTrzeci napisał(a):Zauważałem że wszędzie Cie pełno ... nawet tam gdzie nie wiesz o co chodzi .
Po prostu nie wp.... się wszędzie, gdzie tylko można.
| Witamy ! |
|---|
|
|
Przejął się rolą. Tytuł MegaTrolla zobowiązujeTrzeci napisał(a):Zauważałem że wszędzie Cie pełno ... nawet tam gdzie nie wiesz o co chodzi .
Po prostu nie wp.... się wszędzie, gdzie tylko można.

jrzeuski napisał(a):Przejął się rolą. Tytuł MegaTrolla zobowiązuje
dając mu ten tytuł .

jrzeuski napisał(a):Wypijesz z Łysym wódkę, to inaczej na to spojrzysz

Odoll napisał(a):jrzeuski napisał(a):Wypijesz z Łysym wódkę, to inaczej na to spojrzysz
Być może w realu jest MEGA fajnym gościem

lysy napisał(a):Pozwole sobie zrobic podsumowanie
Skoro ktos zalatwia przeglad i nie jest napietnowany, a napietnowany jest ten co go napietnowal, to chyba cos jest nie tak, ale do rzeczy.
Stan samochodu i jego skutki pozostawiam kazdemu z osobna (glownie pisze do majacych cos do mnie) jak sam zginiesz na drzewie, rowie, rzece czy murze zal mi cie nie bedzie, tragedia to bedzie, gorzej jak ty sie uratujesz a zginie np. twoja rodzina lub zabijesz kogos, to bedzie twoj problem bo diagnosta sie wyłga jak cie zamkną i bedziesz siedzial paczek ci słać nie będe. Jak kogos pochowasz z bliskiej rodziny, bo ktos myslal podobnie, ze to nic nie zmienia, 50pln w dowodzik i przegladzik gotowy.
Wiec zachowanie godne publicznego tępienia i spolecznej nieakceptacji rozumnego czlowieka bedę na tym forum tępił do końca moich dni
Wiec Miszczowie off roadu i klepacze klawiaturowi tyle w temacie
Pozdrawiam
Dosiego Roku

lysy napisał(a):JJKILER Idz zuc pszczoly
p.s. Swoja droga chcialbym to zobaczyc na zywo

JJKILLER napisał(a):Kiedyś pomagasa (pochwałę) dostawało się za "wyjątkową" pomoc, np w temacie gdzie wszyscy legli a jeden potrafił pomóc, i za to dostawał pomagasa, a teraz widzę że pomagasy zeszły na psy. Jak pier....sz bąka i komuś spodoba się odorek to już masz plusika, kiedyś miały one sens, teraz ...

brum napisał(a):Od teraz posty na inny temat niż zlot będą nagradzane banami tymczasowymi.

mody1 napisał(a):Ja zastanawiam się nad organizacją zlotu w moich okolicach
możemy jeździć po łące, Miękini, turystyk też jest gdzie poprowadzić
Znajdzie się też kilka osób chętnych do pomocy

Tylko znowu cholernie dalekotomi napisał(a):ogólnie klimat tam jest zajebisty duuuużo miejsca .

jrzeuski napisał(a):Tylko znowu cholernie dalekotomi napisał(a):ogólnie klimat tam jest zajebisty duuuużo miejsca .Z drugiej strony obiecałem, że koła mojej Froty kiedyś zryją małopolskie błoto...

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość