| Witamy ! |
|---|
|
|

Pamiątka by chociaż byłatomi napisał(a):jak wsyśnie Ci frote to kluczyki nie będą ci potrzebne

mody1 napisał(a):Znajdzie się też kilka osób chętnych do pomocy

jrzeuski napisał(a):Tylko znowu cholernie dalekotomi napisał(a):ogólnie klimat tam jest zajebisty duuuużo miejsca .Z drugiej strony obiecałem, że koła mojej Froty kiedyś zryją małopolskie błoto...

Markon napisał(a):A ja mam takie pytanie związane z tym tematem
- jak dojdzie do zlotu w Chrzanowie czy to będzie zlot na wolnym powietrzu czy w jakimś ośrodku ??

Balkandriver napisał(a):Markon napisał(a):A ja mam takie pytanie związane z tym tematem
- jak dojdzie do zlotu w Chrzanowie czy to będzie zlot na wolnym powietrzu czy w jakimś ośrodku ??
Będzie to zapewne w Hali Widowiskowo-Sportowej MOKSiR`u , to zacny obiekt (bywałem tam nie raz), że zacytuję ze strony Urzędu Miasta:
Hala ma 589 miejsc na widowni (wystarczy dla loży szyderców), zaplecze sanitarne, szatnie dla zawodników. Płyta boiska o wymiarach 20m x 40m dostosowana jest do rozgrywania zawodów sportowych w piłce nożnej, piłce ręcznej, piłce koszykowej, piłce siatkowej, halowej piłce nożnej i tenisie stołowym (ale wystarczy i do driftów, jeno w maskach tlenowych). Domyślam się, iż martwisz się o nocleg - ale ... przecież jest -->zaplecze sanitarne, szatnie dla zawodników
Wiem, wiem,Ale taki dziś humor mam
![]()
BALKANDRIVER

tomi napisał(a):jestem za łączką
moze byc cos podobnego ja ostatnie nocne .
co do spania dla miłśników namiotów niema problemu miejsce zacne .
kampingiem tez dojechać idzie bez problemu i jest fajnie bo bardzo blisko by popatrzec jak zapalency upalają do utraty sił .
co do daty
kwestia dogadania mnie pasują obie
klimat integracyjny łączki bezcenny
co do pomocy możecie na mnie lizyć

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość