więc obojętnie gdzie będzie (nam pasuje każdy termin prócz pierwszego weekendu 1-2.06)1. Markon, Anetka_t-k + Zosia 2 latka
| Witamy ! |
|---|
|
|
więc obojętnie gdzie będzie (nam pasuje każdy termin prócz pierwszego weekendu 1-2.06)
JJKILLER napisał(a):Ja też jestem na TAK.
Spisz wszystko dokładnie, w szczegółach, program godzinowy, i dawaj do propozycji.
My z Kilusią, we Włościejewkach, spaliśmy w namiocie, a lało cały zlot, i było okw zeszłym roku co prawda Markus załatwił nam przyczepkę, ale żeby w niej być musieliśmy pół Polski niemal na stopa z 4ro letnią Kilusią przebrnąć.
Teraz też nie powinno być problemu

I ta koncepcja mi się najbardziej podobaTherionWawa napisał(a):Na wieczór ściągamy poległych i szukamy zaginionych...

Markon napisał(a):mam pytanie czy to jest wyprawa jak na tych filmach ?? bo raczej ja nie dam rady tego przejechać ta opcja mi się bardziej podobała http://www.youtube.com/watch?v=Tlnw5cM4p5Y

jak ty będziesz to na bank dam radeRudeBoy napisał(a):Markon napisał(a):mam pytanie czy to jest wyprawa jak na tych filmach ?? bo raczej ja nie dam rady tego przejechać ta opcja mi się bardziej podobała http://www.youtube.com/watch?v=Tlnw5cM4p5Y
Markon nie przejmuj się i nie bój się nic. Nikt nie będzie z batem stał i kazał Ci robić prób których będziesz się obawiał. Jak wkleisz to Cię ktoś wyjmie. Przejedziesz sobie turystyka...

JJKILLER napisał(a):Rozumiem Twój tok myślenia ale brak jakiejkolwiek ramówki to brak zorganizowania. To tak jakbyś napisał że trasa turustyk będzie ustalana na miejscu, a ewentualne pozwolenia na trasy leśne załatwi się w sobotę po odprawie, jak się ustali trasę.
Rozumiem że spontan jest fajny ale ludzie chcący przyjechać (między innymi My) chcą wiedzieć jaki jest program imprezy i czy warto przyjechać, inaczej może ich spotkać rozczarowanie lub nie przyjadą wcale.
Popatrz w wątki poprzednich zlotów jak to było planowane. Jeśli mam przejechać pół Polski i wydać na to parę złociszy to po prostu chcę dokładnie wiedzieć za co płacę a nie ryzykować.

leper napisał(a):mamy dwie propozycje więc może jakieś głosowanko

7-9.06.13
Chrzanów i okolice
Noclegi /domki około 70 lóżek/ możliwe namioty, przyczepy
Plan
-piątek:
wieczorem ognisko: żurek z wkładką, ognisko
nocleg
-sobota:
śniadanie, prowiat, trasy (turystyk + coś cięższego dla chętnych) ilość tras zależy od ilości załóg, obiadokolacja
ognisko lub sala
nocleg
-niedziela:
śniadanie, ewentualnie jakaś wycieczka po okolicy
Cena około 170 zł za osobę /trochę taniej w opcji namiot, przyczepa/
Proponuję zebrać propozycje do 21 lutego, potem głosowanie około 7 dni i na początku marca mamy jasną sytuację

adrianee36 napisał(a):O ile taniej wyjdzie w namiotach ? mysle ze wstepnie bym sie pisał sobota od 12 -niedziela , niestety piatek w pracy ;/

madcar napisał(a):i jak sprawy z ustalaniem miejsca i terminu ?
Będziemy jakieś głosowanie robić?
Bo u mnie zbliża się wielkimi krokami "planowanie" urlopów "czerwcowo-lipcowo-sierpniwych" i trzeba to jakoś "porozdzielać"

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość