wikked napisał(a):TherionWawa napisał(a):Co do ilości miejsca to chciałbym zwrócić uwagę że do każdego stanowiska musi być zachowany wygodny dojazd miejsce na namiot, a nawet dwa i samochód... nie chcemy wam zrobić kołchozu bo jak się uprzecie to przyjmiemy nawet 50 aut .... ale chcemy ograniczyć kolejki do sanitariatów korki na torze itd.
Założenie od samego początku jest 30 aut .... zobaczymy ile się zapisze .... jak będzie was więcej to tez sobie poradzimy tylko musimy wiedzieć jak was zorganizować... a już widzę że łatwo nie będzie
Czyli to chodzi o wygodny dojazd?! O! Q.rwa
Słuchaj widzę że tobie jest wszytko jedno jakie będziesz miał warunki, ale pamiętaj że zakładając po 2 osoby na auto średnio to 60 osób i każda z nich ma inne zdanie.. a my musimy zrobić wszystkim dobrze.... i takie mamy założenie... wszyscy mają wyjechać zadowoleni
Wpisujcie się na listę... wolę mieć cię na rozpisce niż potem organizować coś na szybko dla ciebie....
-- 18 mar 2013 18:23:24 --
ali napisał(a):TherionWawa napisał(a): a jak będzie was jeszcze więcej to w lesie![]()
Mi tam las pasuje bardziej niż łąkaSkoro nas nie odprawisz to sie wstępnie zapiszę
Lasu ci u nas dostatek
Cieciem u nas w bramie jestem ja