przemia napisał(a):Mnie wtedy też wypadł tłoczek i straciły się hamulce. Do celu dojechałem na 1 i reduktorze a przedemną jechał kolega samurajem żeby jakby coś wjeb... się w niego
Juz widze jak samuraj zatrzymuje frote
Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Mnie wtedy też wypadł tłoczek i straciły się hamulce. Do celu dojechałem na 1 i reduktorze a przedemną jechał kolega samurajem żeby jakby coś wjeb... się w niego
eric napisał(a):przemia napisał(a):Mnie wtedy też wypadł tłoczek i straciły się hamulce. Do celu dojechałem na 1 i reduktorze a przedemną jechał kolega samurajem żeby jakby coś wjeb... się w niego
Juz widze jak samuraj zatrzymuje frote
przemia napisał(a):Czekasz? Ja myślałem że po niego przyjedziesz
jrzeuski napisał(a):Jesli ktoś już wie, co urwę na zlocie, to może to zabrać ze sobą. Odkupię i wymienię na miejscu
adrianee36 napisał(a):ja mam zapas z alumem na zbyciu za 70zł oponka jeszcze całkiem spoko ...
W sumie to teraz na nią kolej Prawa już wymieniona po ataku drzewaPawel napisał(a):jrzeuski napisał(a):Jesli ktoś już wie, co urwę na zlocie, to może to zabrać ze sobą. Odkupię i wymienię na miejscu
Mam lewą szybę bagażnika...
maciar napisał(a): napinacz paska 2,2dti (nowy INA+druga dobra rolka gratis )
Stabros napisał(a):Kuppię do mojej F niecieknące wysprzęglik i pompe sprzęgła.
Ale przed czy po zrobieniu trasy? Bo to może znacznie zmienić cenęprzemia napisał(a):Sprzedam na zlocie Fronterę A 2,8 TDI Sport.
przemia napisał(a):Sprzedam na zlocie Fronterę A 2,8 TDI Sport...
Powrót do IX Zlot OFF, 2014, Janów Lubelski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość