Akumulator jest sprawny węże drożne a jednak zimą nie pali muszę wyjmować akumulator z samochodu na noc bo jeżeli tego nie zrobię to nigdzie nie pojadę

Witamy ! |
---|
|
Jola napisał(a):Witam wszystkich i proszę o pomoc.Mam problem z moją Frotką kiedy spada temperatura przestaje grzać świece a co się z tym wiąże pompa nie chodzi.
Akumulator jest sprawny węże drożne a jednak zimą nie pali muszę wyjmować akumulator z samochodu na noc bo jeżeli tego nie zrobię to nigdzie nie pojadę
Balkandriver napisał(a):No właśnie![]()
Jeśli sprawny, to zagrzeja świece i zakręci rozrusznik, kwestia odpalenia, to inna sprawa.
Jeśli akumulator ma zgon, to faktycznie jego śmoc nie wystarczy na pobór prądu na grzanie świeczek, ale wtedy nawet nie ma co marzyć o obróceniu rozrusznikiem.
Musisz doprecyzować.
BALKANDRIVER
Jola napisał(a):Balkandriver napisał(a):No właśnie![]()
Jeśli sprawny, to zagrzeja świece i zakręci rozrusznik, kwestia odpalenia, to inna sprawa.
Jeśli akumulator ma zgon, to faktycznie jego śmoc nie wystarczy na pobór prądu na grzanie świeczek, ale wtedy nawet nie ma co marzyć o obróceniu rozrusznikiem.
Musisz doprecyzować.
BALKANDRIVER
Wkładałam też inny akumulator i to samo czyliz odpalenia,a co do pompy to chodziło mi o tą która podaje ropę.Sprawdzę jeszcze ten czujnik może to coś da.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość