Od czego był ten gumowy wężyk? Pewnie od podciśnienia, tylko do czego? Mechanik co zrobił z nim (wężykiem) zdjął odciął końcówkę i założył co zostało? Jeśli tak to ch..owy mechanik?
lewar napisał(a): ...i zgasnie po paru prubach odpali ale chodzi dobrze na wolnych obrotach...
nie chodzi mi o ortografię w całości co napisałeś ale (jak masz problem z "ó" to pisz "o") do jasnej ciasnej stawiaj chociaż przecinki. Po paru próbach odpala czy gaśnie bo to dwie różne sprawy. Wybacz lewar-ku ale tak sprecyzowane pytania (coś mi pękło, zostało wymienione, i teraz znów mam ten sam problem) kieruj do swojego mechanika może pamięta co to było. W 2.2 DTI masz 10-tki metrów różnych wężyków (głównie chodzi o podciśnienie i zasilanie paliwem). poczytaj forum. Co do jakiegoś tam sterownika pompy, JAKIEGO. Spotkałem się niedawno z błędem zaworu wysokiego ciśnienia w pompie paliwowej w vectrze c, spowodowanym zwarciem w instalacji wspomagania kierownicy-tryb awaryjny i nic nie poradzisz.
Sprecyzuj pytanie, choć podejrzewam że odpowiedź jest na forum, to dostaniesz odpowiedź może nawet ode mnie