Witamy ! |
---|
|
abies napisał(a):pompa była robiona i ustawiana.
jrzeuski napisał(a):odejrzewam teraz jakiś czujnik, który steruje dawką rozruchową, ale CE się nie świeci.
To raczej wygląda jakby podawał +40. Chociaż świece komp każe grzać długo. Dlatego nie rozumem co jest grane. Z tego co widzę Abies ma identyczne objawy i też stało się to nagle.brum napisał(a):jrzeuski napisał(a):odejrzewam teraz jakiś czujnik, który steruje dawką rozruchową, ale CE się nie świeci.
Nie musi się świecić, a np temperaturę będzie podawał -40
Ja tak miałem z czujnikiem temp powietrza. urwał się kabel i nie palił na Pb, wtedy czujnik podawał temp -40
Nosz, k... Brat ma takiego ELMa, próbowałem każdego softu jaki znalazłem (scanmastera też, ale może innej wersji) i zero komunikacji z silnikiem. A Bosch KTS od razu zatrybił i podał wszystko, czyli gniazdo sprawne. Tylko faktura była na 150złlychasc napisał(a):TDS jak ma walnięty któryś czujnik to od razu wywala błąd. Ja mojego podpinam raz w miesiącu do kompa i sprawdzam czy coś nie wywalił. Kabel z allegro elm327 i program scanmaster elm bo tylko taki mi sie łączy przy pomocy tego kabelka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość