Witamy !

[A2.2]Czy silnik 2.2 z frontery jest taki sam jak w omedze ?

Re: [A2.2]Czy silnik 2.2 z frontery jest taki sam jak w omed

Postprzez cisco » 10 lut 2013 00:49:31

teraz mam 2.2 i wystarczy. szukam czegoś na co będzie służyło do wyjazdów z dzieckiem i psem na plaże swojej trochę mi szkoda. nigdzie nie mogę znaleźć info czy ten silnik w ogule hula we frocie b tzn czy pasuje czy trzeba kombinować żeby to przełożyć bo nie chce kupić wynalazku który mi się rozsypie po 100km
cisco

Postprzez brum » 10 lut 2013 13:02:47

Elektryka jest zmienionia.
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Obrazki: 2
Pochwały: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez cisco » 11 lut 2013 17:47:58

auto jeżdzi dobrze. szczeże mówiąc nie widzę różnicy jeśli chodzi o dynamikę miedzy moim 2.2 a tym 2.0 z omegi
jest jedno ale ... swieci sie kontorlka silnika bo komputer nie został podmieniony na ten z omegi.
Czy w związku z tym mogą wystąpić jakieś problemy ?
cisco

Postprzez brum » 11 lut 2013 19:28:52

Fajnie wiedzieć że działa Multec na silniku z Simtec :P Świeci się kontrolka bo ma błędne dane, i jest w trybie awaryjnym, może nie mieć pełnej mocy. Dodatkowym problem może być brak możliwość podłączenia sie pod komputer, trzeba by to sprawdzić. Jeśli się nie będzie dało podlączyć to może być w przyszłości problem jeśli coś się z elektroniki zepsuje.

Oczywiście jeśli to prawda że tam jest Multec zamiast Simtec z Omegi.
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Obrazki: 2
Pochwały: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Poprzednia strona

Powrót do 2.2i