Witamy ! |
---|
|
szymon.ha napisał(a):Widziałem u mnie że z jednej strony, od silnika jest spięty obejmą jakąś jakby ściśnięty na rurze, a z drugiej strony jest skręcony z drugim.
Warto iść go zdjąć i spróbować wytłuc? Bo w roku 92 to raczej nie było tych innych z metalową siatką w środku.
Wymiana na rurkę i wydechowca będzie tańsza niż jakakolwiek wizyta w serwsie..... a jak trafisz na zdolnego mechanika to ci zdiagnozuje 100 spraw do wymiany....
Zastanawiam się czy nie poprosić MODA o to by zrobił jakiś większy "katalog" wyróżniający ten problem - albo temat przyklejony zaoszczędzi to być może wielu osobom problemów
Michał napisał(a):.... przy strumienicy musisz się popytać co i jak bo przyspieszasz przepływ spalin w wydechu a nimi napędzana jest turbina.
JJKILLER napisał(a):Innymi słowy, przepływ spalin jest przyspieszony, ale tylko na odcinku przewężenia w strumienicy. Dobrze zrozumiałem
Michał ... czyli jak się nie mylę zgadzamy się .... wiesz że nie piłem do ciebie tylko do "legend"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość