brum napisał(a):sprawdź czy kabel do czujnika jest ok. u mnie się ulamal przy wtyczce.
kabelki chyba są raczej OK, jest zmiana gdy go odłączę, przy wtyczce są na 100% sprawne...dalej wchodzą do peszla wraz z kablami od przepływki...i dalej już nie sprawdzałem
-- Dodano 07 wrz 2013 05:18:25 --
znowu to samo
wcześniej wybierając się na wakacje na Bałkany profilaktycznie wymieniłem : wtryski (co prawda używane ale podobno od auta nie posiadającego LPG), nowa pompa paliwa (dopasowana od jakiegoś Ałdi dająca ciśnienie 5bar), filtry, świece itd itp., przy okazji został wyczyszczony bak paliwa ze szlamu jaki tam zaległ pewnie od nowości...
cały wyjazd na Bałkany i potem 2 tygodnie powrotu do szarej rzeczywistości w Polsce było OK
i jakoś od tygodnia problemy wróciły, może nie tak bardzo jak przed wyjazdem na wakacje, ale jednak zaczyna mnie to wkurzać gdy rano odpalam auto, a ono tak jakby nie miało mocy i muszę czekać aż się rozgrzeje (na szczęście jest ciepło więc nie trwa to zbyt długo, ale powoli nadchodzi jesień/zima i raczej będzie coraz gorzej

), auto nie było myte więc problemy z wilgocią raczej odpadają...
zaznaczam że na gazie silnik chodzi idealnie...
ma ktoś jakiś pomysł, punkt zaczepienia gdzie i od czego zacząć szukać ? bo mi szczerze zaczynają się kończyć pomysły (mechanikowi już dawno się skończyły)...