| Witamy ! |
|---|
|
|

abhor napisał(a):
bo na pewno musi być pod LPG bo chyba inna przerwa

szymon.ha napisał(a):
Ja natomiast chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył jaki wpływ ma mapa gazowa na utratę chwilową mocy na benzynie.

to taki mały sukces którym chce się pochwalić drugi sukces naprawiłem ruszającą się kierownicę a swoją drogą co za geniusz wpadł na to aby wsadzić śruby bez łba. Dzisiaj przeskakuję na LPG zobaczymy co się będzie działo z odpalaniem zimnego silnika
abhor napisał(a):Poprawnie zrobi mapę na BP nie mam do tego narzędzi mam jechać do gasmena na ponowne ustawienia?
-- 06 lis 2019 11:52:53 --
Panowie jako że jestem noga z mechaniki to nie tajemnica ale naprawiłem sobie sterownik ABSto taki mały sukces którym chce się pochwalić drugi sukces naprawiłem ruszającą się kierownicę a swoją drogą co za geniusz wpadł na to aby wsadzić śruby bez łba. Dzisiaj przeskakuję na LPG zobaczymy co się będzie działo z odpalaniem zimnego silnika

abhor napisał(a):Witam. Sterownik Diego G3 wtryski Hana, wczoraj jeździłem na gazie dzisiaj rano problemy wróciły więc stwierdzam że to coś jest popierdolone z LPG. Śmigałem cały tydzień na BP i nie było żadnych problemów
-- 07 lis 2019 12:08:45 --
Jak gazu nie ma w układzie ani w butli to jest wszystko OK, wczoraj zalałem LPG i problemy wróciły, przypuszczam że chyba jest raczej coś z wtryskami bo to wychodzi jak by dawkowały się dwa paliwa, moje przypuszczenia potwierdziły dwa warsztaty gazowe więc chyba coś w tym kierunku.....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość