Witamy ! |
---|
|
thral666 napisał(a):...obojętnie czy do tyłu czy do przodu to i tak mi gaśnie na gazie![]()
już nie wiem co robić...
thral666 napisał(a):
Przy okazji to coś takiego się pojawiło na alledrogo http://allegro.pl/snorkel-opel-frontera-2-8-a-i1965817498.html
Tia, a jak zostawisz auto na deszczu i potem będziesz chciał odpalić, to w filtrze już rybki będą pływaćsh0rty napisał(a):ten dziurkowany snork mnei zaciekawił mocno, tylko zastanawiam się czy te dziurki nie lepsze by były od strony dachu?
przecież tak jak jest to przy wjeździe w solidniejszą kałuże masz go zalanego falą ... a od strony dachu szansa że wleci tam woda już sporo mniejsza... przynajmniej tak mi się wydaje
Da radę. Turbina ma takie ssanie, że czasoprzestrzeń zakrzywiash0rty napisał(a):jedyne pytanie czy 2,3 tdi będzie chciał żyć przy kiblorurce fi50?
jrzeuski napisał(a):Da radę. Turbina ma takie ssanie, że czasoprzestrzeń zakrzywiash0rty napisał(a):jedyne pytanie czy 2,3 tdi będzie chciał żyć przy kiblorurce fi50?Problem z taką rurą jest w silnikach w wolnossących.
...a nie masz gdzieś nieszczelnościjrzeuski napisał(a):(...) Jak próbowałem zdusić swój silnik zatykając kominek, to mi zrobił naleśniki z węży a filtr został na miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość