Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Też myśałem aby bude podnieść ale to nei daje za wiele na prześwicie frotki tyle, że stoi wyżej...
brum napisał(a):I lipa zostanie, w B drążki opierają się o zbiornik co powoduje znaczne ograniczenie wykrzyżu. Jedynie wywalenie zbiornika pozostaje.
jack 2.2 dti napisał(a):Lub jak to jest u mnie zmiana górnego drążka na profilowany
Możesz kręcić aż do ogranicznika wahacza, ale to nie ma sensu, bo się zabijesz na zakręcie. Musi zostać trochę zapasu na ruch koła w dół. Gwintu na śrubie drążka powinno spokojnie wystarczyć na 2".tomazzi napisał(a): ile można skręcać drążki skrętne? Kręcić na regulacji (śruba) czy przestawić o ząbek na wieloklinie? Jest to jakaś różnica? Bo przód też chce jeszcze ze 3 cm wykręcić do góry
Semir napisał(a):Hej potrzebuje rysunki podkładek pod górny i dolny wachacz w longu B majlepiej rysunek zwymiarowany grubość do ustalenia już ale reszta bardzo ważna, przy okazji znalałem rysunki podkładek pod sprężyny, ale może ma ktoś rysunki pod spężyny irona do liftu 2"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość