Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):A sprawdziłeś ją na krótko czy w ogóle działa? Trochę dziwne, że kupiłeś bez sterowania. Czyżby komuś w nocy zniknęła ze zderzaka a skrzynka została pod maską?
niki_htl napisał(a):nabyłem taki sprzęcik, zna ktoś ten model, bedzie to dobra wyciągarka? potrzebuję sterowanie do niej, może ktoś poradzić jaki przekaznik, czy moze kompletną skrzynkę?
chciałbym założyć ja w seryjny zderzak, ma ktoś schemat płyty? kiedyś ktoś miał do sprzedania gotową tylko pospawać.
szymon.ha napisał(a):Tylko na pewno napisał Ci wszystko co jest najlepsze/najbardziej odpowiednie informację, nic więcej się nie dowiesz.
szymon.ha napisał(a):Tylko na pewno napisał Ci wszystko co jest najlepsze/najbardziej odpowiednie informację, nic więcej się nie dowiesz.
niki_htl napisał(a):Racja....tylko nikt nie odpowiedział na moje pytanie
niki_htl napisał(a): tylko albo sie doszukuja złodzieja
niki_htl napisał(a): albo uważają za niezastapionych....i najlepszych. ...
Poza tym osiągi nawet najlepszej wyciągarki można zepsuć niewłaściwym montażem.Odoll napisał(a):NIKT nie zna tego modelu i NIKT ci nie powie czy to bedzie dobra wyciągarka , Zadowolony ?
niki_htl napisał(a):czy waszym zdaniem taka płyta jest dobra czy lepiej nie kombinować i wybrać sprawdzoną z forum?
RudeBoy napisał(a):niki_htl napisał(a):czy waszym zdaniem taka płyta jest dobra czy lepiej nie kombinować i wybrać sprawdzoną z forum?
Ja nie twierdzę, że ta moja jest najlepsza.
Ale to co tu widzę to jakieś nieporozumienie. Niżej się nie dało już tej wyciągarki zamontować?
Skorupa zderzaka całkowicie rozcięta u dołu. Przecież to się rozpadnie wszystko.
jrzeuski napisał(a):Czy to blacha #10? Mogłaby być cieńsza i płyta wyszłaby lżejsza. Do czego te dziury pomiędzy mocowaniami? Do mocowania płyty do samochodu? Jak w ogóle ta płyta będzie przytwierdzona?
ali napisał(a):Nisko i do przodu strasznie, kąty będą tragiczne.
niki_htl napisał(a): Raczej RudeBoy ma rację, a nawet napewno, ze zbyt nisko ona jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość