fajne foty podoba mi się !!!
napędy już się kompletują bo pierwszy most już zmieliłem
mody1 napisał(a):W pomarańczowym pozycyjnych/kierunku jest mała żarówka 5W
Ciężko upchnąć normalną żarówkę 21W.
Jak zostawisz 5W to trzeba rzeźbić przerywacz kierunkowskazów.
zostaje mój kierunek i dostanie dodatkową postojówę obok 5W i będzie pomarańczowy kierunek i biały pozycyjny
szymon.ha napisał(a):Na tym drugim zdjęciu to czasem nie jest tam grill z froty B?
widziałeś Frontere B z takimi lampami??
brum napisał(a):Przednie lampy Amigo nie mają homologacji na europę. Tak jak pisze Szymon świecą po amerykańsku czyli oba świecą prosto, a nie w prawo jak europejskie.
A to przeciwmgielne tylne to gdzie masz skoro nie jest to przewidziane w tylnych lampach.
zgadza się, ale to nie jest samochód któy ma mieć na wszystko homologacjie.... nie takie wynalazki jeźdża i nawet na przeglądzie nikt nie zauważy.... zwłaszcza że ostatnio nawet jej nie widzieli tylko dowód..
z tyłu mam dwa włókna na pozycyjnym dołożone z lewej strony tak jak to mają zazwyczaj inne samochody i tyle.... 21W/5W naprawde czy to taki problem? gniazdo z hyundaia pasuje idealnie i przelutwać 3 kabelki....
na codzień mam zwykłe kombi a to jest auto które asfaltu raczej mało widzi...
-- Dodano 09 mar 2017 21:25:15 --
Łukasz12502 napisał(a):lampy amerykańskie z przodu mają strumień światła symetryczny a Europa(ruch prawostronny) asymetryczny,tak że strumień światła po prawej stronie jest skierowany do góry żeby pobocze było lepiej doświetlone.prędzej może lampy z Campo by dopasował?bo to na Europe robili ale po co to zmieniać?

ale o gustach ponoć się nie dyskutuje

wymiary lampy się zgadzają tylko że ciężko nowe kupić, jest coś na allegro.... pomysł dobry.....
po co zmieniać? bo chce..