płytę możesz zmotać samemu ale radzę od razu zmienić mocowanie do ramy na solidne, bo fabryczne jest liche. U siebie mam podwójną blachę 6mm i się sprawdza.
kształt odrysowałem na tekturce od oryginału. Problem był tylko z pasowaniem śrub bo ciut się otwory minęły. Ale po kilku naprawdę mocnych wyciąganiach wszystko się ułożyło i jest gitarka. Rysunków nie posiadam, mógłbym co najwyżej podjechać na działkę i sprawdzić, czy szablon mi pozostał.
ok, zerknę jutro, czy mi coś zostało i czy da się to wykorzystać. Ale, stalowy zderzak nie wyjdzie aż tak drogo, jak masz jak go pospawać i dostęp do materiałów. Blacha i elektrody. Śruby wiadomo, kupić trzeba. Pozdro
hehe, też tak właśnie zacząłem się zastanawiać, czy dobrze się zrozumieliśmy ale ja miałem na myśli właśnie mocowania zderzaka do ramy. Co do płyty, to w sumie zwymiarować jakoś chyba też dałbym radę.
na szybko odpowiem, że płyta jest przymocowana do mocowań zderzaka. Wyciągarkę mam dosyć wysoko. Tak sądzę, jak patrzę na inne autka. Mocowania zderzaka i resztę porobię jutro jak coś. Jak zdążę po pracy.
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.