A rano na kaca taki zastawiony stolik to jak znalazłRudeBoy napisał(a):Stolik na noc zazwyczaj zostaje przed autem bo nikt nie ma siły go posprzątać
Witamy ! |
---|
|
A rano na kaca taki zastawiony stolik to jak znalazłRudeBoy napisał(a):Stolik na noc zazwyczaj zostaje przed autem bo nikt nie ma siły go posprzątać
Lazybones napisał(a):
Tak naprawdę to jak odsunę całkiem fotele przednie do przodu i złoże tylną kanapę to mogę się na długość położyć. Kwestia taka że po lewej stronie bagażnika mam butlę z gazem.
tupek napisał(a):Też mam taki sam wystrój wnętrza , ale pomalutku już przygotowuje spód do podwieszenia butli.
Lazybones napisał(a):tupek napisał(a):Też mam taki sam wystrój wnętrza , ale pomalutku już przygotowuje spód do podwieszenia butli.
Jaką masz dużą butlę? Ja na razie chcę pokombinować z zabudową, bo jakoś nie przemawia do mnie butla pod spód - za wiele tam nie wejdzie i tankowanie co 100km nie wchodzi w grę Dzięki za info o użytkowniku "Pisu", już napisałem do niego wiadomość prywatną.
Sprawa aktualna - jak ktoś ma fotki ciekawych zabudów froty b long to dawajcie Wciąż szukam inspiracji
Semir napisał(a):Nie licz że dostaniesz jakieś fotki.
Nie każdy posiada i nie każdy chce wrzucić.
Coco LPG to ja mam butle 70 l pod autem.
Schodzi mi teraz ok 60 l LPG. Muszę jeszcze pod regulować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość