Witamy ! |
---|
|
ADAM SP3WXO napisał(a):Dzisiaj sprawiłem sobie springi, ale firmy IRONMAN.![]()
![]()
![]()
Jak mi się uda to wrzuce fotki.
Jutro jak się uda to będzie dzień motania, aby być gotowym na sobotę.![]()
![]()
![]()
Jestem ciekaw co z tego wyniknie, oczywiście nie omieszkam się pochwalić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bebe77 napisał(a):Na całym świecie auta są przerabiane i temat jest na pewno opanowany ale założę się że nikt nie idzie na rękę tak jak my: jeden klient chce miec 10 zwoi, drugi 12, trzeci wysokość 405mm a czwarty 385mm?!?
bebe77 napisał(a):Dlaczego nie zamawiacie Trailmastera albo Ironmana? Taaaaak, cena jest zupełnie inna!
brum napisał(a):bebe77 napisał(a):Na całym świecie auta są przerabiane i temat jest na pewno opanowany ale założę się że nikt nie idzie na rękę tak jak my: jeden klient chce miec 10 zwoi, drugi 12, trzeci wysokość 405mm a czwarty 385mm?!?
Tylko że Polspring robi spręzyny na zamówienie, więc o co chodzi?bebe77 napisał(a):Dlaczego nie zamawiacie Trailmastera albo Ironmana? Taaaaak, cena jest zupełnie inna!
Tak cena jest wyższa ale jakość raczej też.
ADAM SP3WXO napisał(a):
...Najdziwniejsze jest to, że po paru dniach frotka stoi jeszcze wyżej: 5.5cm. Powtórzyłem pomiary jeszcze kilkakrotnie, ale zawsze wynik był ten sam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystkie pomiary wykonywane były w tym samym miejscu, a dokładnie w garażu.
ADAM SP3WXO napisał(a):Na oryginalnym zawieszeniu teściowa miała problem ze wsiadaniem.![]()
![]()
![]()
![]()
gregorp77 napisał(a):W mojej frotce też było 10 zwoi i mam longa, a ta ze zdjęcia nie wgląda tak samo jak moja orginalna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość