Swap na dieslabednar1982 napisał(a):może coś jeszcze do wypróbowania w sprawie zdmuchiwania gazu.

Witamy ! |
---|
|
Swap na dieslabednar1982 napisał(a):może coś jeszcze do wypróbowania w sprawie zdmuchiwania gazu.
jrzeuski napisał(a):Swap na dieslabednar1982 napisał(a):może coś jeszcze do wypróbowania w sprawie zdmuchiwania gazu.
kiel1111 napisał(a):Jak ogarniesz swap na diesla, który nie przekroczy wartości mojej Frociny to ja się piszę
Jakbyś miał silnik przynajmniej 3-litrowy to byśmy mogli się zamienićkiel1111 napisał(a):Jak ogarniesz swap na diesla, który nie przekroczy wartości mojej Frociny to ja się piszę
Bilet na WizzAira bym miał za grosze, ale za nadbagaż mi słono policząszymon.ha napisał(a):Przywieź sobie omegę z uk za jakieś 150 funtów i będziesz miał 30 do swapa
jrzeuski napisał(a):Jakbyś miał silnik przynajmniej 3-litrowy to byśmy mogli się zamienićkiel1111 napisał(a):Jak ogarniesz swap na diesla, który nie przekroczy wartości mojej Frociny to ja się piszę
Głównie w klikaniu na stronie Allegrokiel1111 napisał(a):do obługi Twojego silnika trzeba mieć dużo cierpliwości i pewnie umiejętności
kiel1111 napisał(a):Pisał, że ten silnik da się zmieścić razem z chłodnicą pod maskę.
jrzeuski napisał(a):Nawet powinna być większa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość