Witamy ! |
---|
|
Wookash napisał(a):Zamowilem nowe amory rancho rs9000 z regulacja twardosci o rozciagnieciu okolo 52cm jutro beda u mnie w sobote zaloze i zobacze jak bedzi ezle obrazam sie na frotke
Wookash napisał(a):Acha slyszalem od mechanika ze jak dam dluzsze to tyl moze jeszcze isc w gore czy to prawda?
Wookash napisał(a):Chyba bedzie trzeba zmienic bo marudny strasznie. Brum jakie dlugie ty masz amorki u xiebie i jakiej firmy?
Wookash napisał(a):E tam ja sie jeszcze nie poddalem. Najlepiej bedzie jak kupisz spregi aronmana holdo0012b i wtedy bez wymiany amorow podniesie sie jest tylko jedno ale mnie na tych spregasz poszla do gory na 52 cm (srodek kola - nadkole) a innym wyzej wiec juz nie wiem czy u mnie cos inaczej czy nie umnie. Teraz mam dluzsze i wyzej stoi ale problem z amorami wiec musisz sam sie zastanowic co i jak. Ja swoje amory zwracam do sklepu nie bede ryzykowal i ich zakladal bo moga sie okazac za krotkie sprezyn juz nie wymieniam zostaja i bede szukal dlugoich amorow.
maciar napisał(a):Wookash napisał(a):E tam ja sie jeszcze nie poddalem. Najlepiej bedzie jak kupisz spregi aronmana holdo0012b i wtedy bez wymiany amorow podniesie sie jest tylko jedno ale mnie na tych spregasz poszla do gory na 52 cm (srodek kola - nadkole) a innym wyzej wiec juz nie wiem czy u mnie cos inaczej czy nie umnie. Teraz mam dluzsze i wyzej stoi ale problem z amorami wiec musisz sam sie zastanowic co i jak. Ja swoje amory zwracam do sklepu nie bede ryzykowal i ich zakladal bo moga sie okazac za krotkie sprezyn juz nie wymieniam zostaja i bede szukal dlugoich amorow.
Fso tył żuk 35 zciśniety 57 max
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość