Wolne mam za kilka dni to sprobuje ogarnac temat bo auto oram codziennie bo fiesta zdecha.
Jak co to pw lub tel. Cinek dobrze kombinuje.
Obaj macie za przeproszeniem "leb na karku" to razem cos ogarniemy.

Witamy ! |
---|
|
Galus napisał(a):Na ogolnym nienapisze bo nie wszyscy musza wiedziec
ali napisał(a):to po co w ogóle piszesz ?
Odoll napisał(a):ali napisał(a):to po co w ogóle piszesz ?
Bo sie zirytowal ze ma pomysl ktury chce zrealizowac a go krytykują. Ja osobiście mu kibicuje i czekam na efekt koncowy bo sam nie jestem zadowolony z amortyzacji froty z przodu i chetnie bym to poprawil za rozsadne pieniądze.
Dlaczego na tym forum można motac tylko to co juz ktos wcześniej zmotal a kazda pruba zrobienia czegoś nowego jest rorpedowa?
Odoll napisał(a):Bo sie zirytowal ze ma pomysl ktury chce zrealizowac a go krytykują. Ja osobiście mu kibicuje i czekam na efekt koncowy bo sam nie jestem zadowolony z amortyzacji froty z przodu i chetnie bym to poprawil za rozsadne pieniądze.
Dlaczego na tym forum można motac tylko to co juz ktos wcześniej zmotal a kazda pruba zrobienia czegoś nowego jest rorpedowa?
ali napisał(a): W tej chwili to brzmi tak "wiem ale nie powiem"
brum napisał(a):Problem może być ze stabilizatorem. U mnie jest ok 1cm od amartyzatora.
A nie chce go wywalać.
cinek1983059 napisał(a):jak miałem jeszcze serie to pierwszą rzeczą jaką w niej zrobiłem to usunięcie stabilizatora, po tym zabiegu nie zauważyłem zupełnie żadnej różnicy w prowadzeniu po czarnym,ale tak jak pisze Galus to indywidualna sprawa każdego z nas czy go zostawi czy nie.
szymon.ha napisał(a):Co ma stabilizator do nurkowania?
cinek1983059 napisał(a):może chodzi tu o twardość tych drążków skrętnych, kiedyś już dyskutowaliśmy na ten temat.
bart322 napisał(a):Kwestia przyzwyczajenia. Jak kuplem auto, to tak sie balem jezdzic, ze kupilem stabilizator od semira, ale potem sie przyzwyczailem i nawet go nie zalozylem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość