Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):W czym Ci to przeszkadza?
szymon.ha napisał(a):Jak trzeba ciąć i spawać to co za problem do obenych tulei dospawać rurę i dalej kombinować z tą śrubą.
Co dziwne u mnie jakoś to mocno most nie wyjeżdża może max 1cm.
Więc jeśli masz 4 ślady to sprawdź ramę, może bokiem jeździsz
brum napisał(a):A co za problem pomierzyć
Odoll napisał(a):Jak masz faceboka to : https://www.facebook.com/groups/5586405 ... 856481761/
A jak nie masz to napisałem do niego PW o kontakt , jak odpisze to ci podeśle.
jrzeuski napisał(a):Regulowanie panharda po zaladowaniu auta mnie rozwalilo Gdyby to bylo do czegoś potrzebne, to fabryka by sie o to postarala. Grzesiek, idz na calosc i zmotaj jakis panhard aktywny na silowniku, zeby w zakrętach przesuwalo most, bo buda sie przechyla Albo wypierdziel wahacze i zrób sierżanta, to panhard nie bedzie potrzebny a most na wykrzyzach bedzie szedl prosto jak po sznurku.
RudeBoy napisał(a):
Nie chodzi o to zeby ragulowac po załadowaniu auta.
Chodzi o to by po lifcie ustawić tak jak ma być.
A nie tak jak 99% wyliftowanych frot z forum.
Odoll napisał(a):Ale właśnie się temu przyjżałem i to NIE JEST żymska śruba
za każdym raze trzeba by odkręcać pancharda z jednej strony , zdejmować i regulować i przykręcać i sprawdać czy dobrze , a jak nie to ........................
-- Dodano N 21 cze 2015 19:58:30 --RudeBoy napisał(a):
Jeśli to ma być jednorazowa regulacja to wogle nie widzę problemu , przecinasz w połowie , dokładasz odpowiedni kawałek , spawasz i WŁALA
RudeBoy napisał(a):Odoll napisał(a):Ale właśnie się temu przyjżałem i to NIE JEST żymska śruba
za każdym raze trzeba by odkręcać pancharda z jednej strony , zdejmować i regulować i przykręcać i sprawdać czy dobrze , a jak nie to ........................
-- Dodano N 21 cze 2015 19:58:30 --RudeBoy napisał(a):
Jeśli to ma być jednorazowa regulacja to wogle nie widzę problemu , przecinasz w połowie , dokładasz odpowiedni kawałek , spawasz i WŁALA
No może dokładnie tak zrobię. Po prostu go przedłużę i święto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość