| Witamy ! |
|---|
|
|

adrianee36 napisał(a):no i teraz ostatnie pytanie ktore meczy wszystkich , Brum kiedy bedzie frota +300 KM

brum napisał(a):To jedynie turbo i pompować do 1bar.
Albo kompresor wyjdzie taniej i bez dziury. Tylko miejsca mało na to.
Zmieściło by się ale już ścisk okropny by był.

Szarbia napisał(a):A po drugie limitem tego silnika jest 200KM

adrianee36 napisał(a):no i zdecydowanie tansze rozwiazanie, na takie dobre turbienie to 15 000zł moze braknac a słynne 4.0V8 z bmw kupimy za 4000zł ...

doczytaj dokładnie co tam brum wsadził bo chyba nie 3.2 z padajacymi panewkami, 4 sondami itp.ali napisał(a):Zakup froty 3.2 tez był prostszy ale Brum jednak swapił. Nie sztuka iśc na łatwiznę

adrianee36 napisał(a):doczytaj dokładnie co tam brum wsadził bo chyba nie 3.2 z padajacymi panewkami, 4 sondami itp.ali napisał(a):Zakup froty 3.2 tez był prostszy ale Brum jednak swapił. Nie sztuka iśc na łatwiznę

Semir napisał(a):Przez moment chodziło mi pogłowie kupić sporta A i wsadzić 4.0 tylko z jeepa. Problem jest taki, że słono bym zapłacił bo u mnie w garażach nie ma możliwości zrobienia czegoś takie, sam też nie mam na tyle wiedzy by się tego podjąć więc takie pomysły na razie odpuszczam. Jestem jednak ciekaw jakie wrażenia by był w takim autku.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość