Balkandriver napisał(a):Tak więc - "siemano w kolano!"
BALKANDRIVER
Joł mean
Witamy ! |
---|
|
Balkandriver napisał(a):Tak więc - "siemano w kolano!"
BALKANDRIVER
Balkandriver napisał(a):Odoll napisał(a):Niedawno zostałem poprawiony przez kolegę że jestem niepoprawny politycznie bo ...nie powinienem nazywać tych osób "pedałami" tylko "wagino sceptykami" ...
...Ale tak na poważnie to kto wie czy za jakiś czas za taką odzywkę nie zostanę zwolniony z pracy bo firma "przyjeła" i wdraża tz. "kodeks etyki" który zabrania pracownikom zarowno w pracy jak i w czasie wolnym tego typu zachowań
NO CHYBA
Odoll napisał(a):Balkandriver napisał(a):Odoll napisał(a):Niedawno zostałem poprawiony przez kolegę że jestem niepoprawny politycznie bo ...nie powinienem nazywać tych osób "pedałami" tylko "wagino sceptykami" ...
...Ale tak na poważnie to kto wie czy za jakiś czas za taką odzywkę nie zostanę zwolniony z pracy bo firma "przyjeła" i wdraża tz. "kodeks etyki" który zabrania pracownikom zarowno w pracy jak i w czasie wolnym tego typu zachowań
NO CHYBA
Nie bardzo wiem co to miało znaczyć
Nie uważam się za homofoba ale i daleki jestem od sympatyzowania z nimi . O tyle o ile firma może mi narzucać wartości moralne w pracy to już w czasie wolnym kij ich obchodzi kogo lubię a kogo nie i jak się do niego i o nim odnoszę (odzywam)
Mam sąsiadów pedałów (specjalnie napisałem pedałów) chociaż kiedy mi się zdarza o nich mówić z żoną NIGDY nie używam tego określenia bo ich zachowanie na zewnątrz jest jak najbardziej akceptowalne społecznie , nie obnoszą się ostentacyjnie ze swoją odmiennością na zewnątrz , są mili itp itd , tak jak większość "normalnych" sąsiadów. Co robią u siebie w domu to nie moja sprawa i nie chcę o tym wiedzieć.
Ale jak widzę w TV PEDAŁA obściskującego się publicznie z drugim PEDAŁEM to to już nie jest przeze mnie akceptowalne społecznie i nazywam to po "imieniu" Uważam że skoro "oni" swoim zachowaniem obrażają moje poczucie estetyki to mam praw odpłacić im tym samym i nie będę udawał że to mi się podoba bo firma tego ode mnie wymaga . Dlaczego mniejszość ma narzucać wartości moralne większości
Szanujmy się nawzajem .
FROTERKA napisał(a):Oglądałam wczoraj na TVP Rozrywka stary występ kabaretu Potem. W sumie nie taki stary, bo 1998 roku. O miłości. Jakie tam było bogactwo słów, znaczeń, niedopowiedzeń... Balkan, na pociechę mogę tylko powiedzieć, że starożytni Rzymianie też narzekali na swoją młodzież.
FROTERKA napisał(a):Oglądałam wczoraj na TVP Rozrywka stary występ kabaretu Potem.
Odoll napisał(a):Nie bardzo wiem co to miało znaczyć
Balkandriver napisał(a):To zerknij na mój różowy podpis - i będziesz wiedział.
A ja się uważam za tzw "chomofoba"oraz wszelkiego, jak to określają walczący inaczej, "foba" i jestem z tego dumny!.Znalazłem coś, do czego się nie przyznam - arachnofobia - nie boję się gadostwa, biorę do ręki, a co się da, to zjadam.
A co do sąsiadów - Babcia Jadzia w POTEMACH mówiła - "do pieca, do pieca, do pieca..."
I wszystko jasne...
BALKANDRIVER
ali napisał(a):Dla tych co nie znają Andrzeja (czyli pewnie nowych użytkowników), nie ubiera sie w czarna kurtkę i nie jest łysy
Balkandriver napisał(a):Kiedy u nas nastanie choć namiastka honorowych zachowań????
BALKANDRIVER
Balkandriver napisał(a):Czy my już , k...waż m.ć na prawdę nie mamy ojczystego języka??
Czy Widownia, Uczestnicy itp. musi być targetem, czy kierunek, cel musi być destynacją, a baza, kemping koniecznie campem (kojarzy mi się zawsze z capem) ?
Balkandriver napisał(a):No komment!
nightman napisał(a):...Jak to kurka zatem jest z tym językiem ojczystym?
Balkandriver napisał(a):Aś Ty jest czujny, jak trzy jaszczurki - idź no lepiej popatrzeć na zbiornik paliwa (już miałem napisać: oblookaj, ale się ugryzłem w palec )BALKANDRIVER
FROTERKA napisał(a):lepsze jutro było wczoraj
FROTERKA napisał(a):...mi się przypomniało hasło: lepsze jutro było wczoraj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość