| Witamy ! | 
|---|
|  | 

---   ... błękitne foto z sentymentu  ... była też srebrna LONG
   ---   ... błękitne foto z sentymentu  ... była też srebrna LONG  

Pawel - Amor napisał(a):Jakie są pierwsze objawy AIDS
- Ból w odbycie i gorący oddech na plecach...

Proponuje, żeby głodni zjedli bezrobotnych...
 Proponuje, żeby głodni zjedli bezrobotnych...

Pawel - Amor napisał(a):Rząd ma pomysł na rozwiązanie problemu głodu i bezrobociaProponuje, żeby głodni zjedli bezrobotnych...

i problem z głowy
  i problem z głowy 

ElManiaco napisał(a):A czy 7 to nie jest przypadkiem: nie kradnij?

Tomkoski napisał(a):Można namierzyć najbliższą osobę !!!! i każdą inną !
Kliknij na linka, wybierz Polska, wpisz +48 i obok - numer komórki wybranej osoby - namierzy z dokladnościa do 50 metrów komórkę.
http://www.trackapartner.com/

Aldona tu nie zagląda...
 Aldona tu nie zagląda... 

Ty wyglądałeś  identycznie
 Ty wyglądałeś  identycznie 

JJKILLER napisał(a):Paweł wpisz sobie mój numerTy wyglądałeś identycznie

Taka krótka historyjka z mojego dzisiejszego dnia.
 Taka krótka historyjka z mojego dzisiejszego dnia.

napisała do mnie Lady Killer jak długo mi się tam zejdzie, odpisałem że nie mam bladego pojęcia bo niektórzy z tych co już są dosyć długo przede mną mają już kilkudniowy zarost
 napisała do mnie Lady Killer jak długo mi się tam zejdzie, odpisałem że nie mam bladego pojęcia bo niektórzy z tych co już są dosyć długo przede mną mają już kilkudniowy zarost  więc w domu to pewnie szybko się nie pojawię
 więc w domu to pewnie szybko się nie pojawię 
 Lady trochę jakby zwątpiła w moje zdrowie... umysłowe
 Lady trochę jakby zwątpiła w moje zdrowie... umysłowe 
 Tu już Lady Killer zaczęła się mocno zastanawiać czy Ja aby na pewno upadłem na kostkę a nie na...
 Tu już Lady Killer zaczęła się mocno zastanawiać czy Ja aby na pewno upadłem na kostkę a nie na...  
  po czym napisałem że jak po mnie przyjedzie to niech mnie szuka na gipsowni bo zamówiłem świeży tynk
 po czym napisałem że jak po mnie przyjedzie to niech mnie szuka na gipsowni bo zamówiłem świeży tynk  I tu Lady poddała się całkowicie bo miała nadzieję że jak chyba nie ma złamania to zaraz będzie po wszystkim a tu masz babo gips
 I tu Lady poddała się całkowicie bo miała nadzieję że jak chyba nie ma złamania to zaraz będzie po wszystkim a tu masz babo gips   

JJKILLER napisał(a):Taka krótka historyjka z mojego dzisiejszego dnia.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość