Witamy ! |
---|
|
I wygląda tak: Strzałka wskazuje przód samochodu.brum napisał(a):We Frocie A jest pod popielniczką
zibi187 napisał(a):Bezpiecznik jest dobry. Chodzi mi o element wykonawczy Dioda na płycie zegarów, czy żarówka np. R5 ?
To teraz sprawdź czy w ogóle masz obie poduszki i czy kable są podłączone.zibi187 napisał(a):Ktoś wyciągnął żaróweczkę. Po włożeniu nowej kontrolka pali się na stałe. Nawet nie mrugnie po zapłonie.
zibi187 napisał(a):Witam !!! po małej przewie
Czy ktoś z kolegów może uporał się z palącą kontrolką od Airbag. W związku z tym, że komputer wskazał na błąd napinaczy postanowiłem się do nich dobrać. Napinacze pirotechniczne sprawdziłem, kostki zarobiłem na nowo. Kurcze nie uśmiecha mi się płacić za każde podłączenie pod komputer. Może ktoś na forum podpowie jaki program diagnostyczny dla amatora jest najlepszy ? Próbowałem kilku i o ile łączą się z komputerem to ciężko zajrzeć głębiej.
I jeszcze jedno pytanie jak sprawdzić poduszki ? Sprawdziłbym je profilaktycznie chociaż komputer ich nie wykazał. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
ali napisał(a):zibi187 napisał(a):Witam !!! po małej przewie
Czy ktoś z kolegów może uporał się z palącą kontrolką od Airbag. W związku z tym, że komputer wskazał na błąd napinaczy postanowiłem się do nich dobrać. Napinacze pirotechniczne sprawdziłem, kostki zarobiłem na nowo. Kurcze nie uśmiecha mi się płacić za każde podłączenie pod komputer. Może ktoś na forum podpowie jaki program diagnostyczny dla amatora jest najlepszy ? Próbowałem kilku i o ile łączą się z komputerem to ciężko zajrzeć głębiej.
I jeszcze jedno pytanie jak sprawdzić poduszki ? Sprawdziłbym je profilaktycznie chociaż komputer ich nie wykazał. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
było 1000 razy, fejs to tylko opelscaner lub opcom. Błąd napinaczy to standart, u mnie pojawia się i znika jak poruszam wiązkami od napinaczy.
zibi187 napisał(a):Witam !!! po małej przewie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości