Witamy ! |
---|
|
krzys500sec napisał(a):wyłącza czujniki ruchu,gdy zostawiasz żone(dziewczyne) w samochodzie wciskasz ten przełącznik zamykasz furke idziesz na browarka z kumplami,mimo że ona wymachuje rekami wewnątrz pojazdu alarm tego nie widzi proste a cieszy
mpl napisał(a):krzys500sec napisał(a):wyłącza czujniki ruchu,gdy zostawiasz żone(dziewczyne) w samochodzie wciskasz ten przełącznik zamykasz furke idziesz na browarka z kumplami,mimo że ona wymachuje rekami wewnątrz pojazdu alarm tego nie widzi proste a cieszy
Ślicznie to opisałeś
No chyba bym się wściekł jakby mi się drzwi ryglowały w czasie jazdy. Według mnie to durny wynalazek.JJKILLER napisał(a):Za to po odpaleniu i depnięciu w hamulec drzwi same się ryglują, a odryglowują po wyłączeniu silnika.
Ile? Automat kosztuje 30 (regenerowany) - 50zł (nowy). A jak kiedyś sam zaniosłem automat do wymiany styków, to zapłaciłem 10zł i trwało to parę minut.Jedrek_G napisał(a):Miałem podobne objawy.Przez pewien czas pomagało odpalanie na krótko aż przestało.Pomogła wymiana automatu rozrusznika.Styki były totalnie wypalone.Koszt 100,0 zł.
jrzeuski napisał(a):No chyba bym się wściekł jakby mi się drzwi ryglowały w czasie jazdy. Według mnie to durny wynalazek.JJKILLER napisał(a):Za to po odpaleniu i depnięciu w hamulec drzwi same się ryglują, a odryglowują po wyłączeniu silnika.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości