Witamy ! |
---|
|
Nie, u mnie się już nie świecimarcinur napisał(a):Czy w każdej fronterze kontrolka od klimy świeci się takim bladym- zielonym światłem?
Hmm, jak jeszcze działało, to nigdy nie miałem problemu z dostrzeżeniem czy klima jest ON czy OFF, nawet w najsłoneczniejsze dni. Zresztą to i tak czuć i słychać.Praktycznie w dzień światełko nie jest dostrzegalne. Da się to jakoś zmotać coby jaśniej świeciło?
jrzeuski napisał(a):Nie, u mnie się już nie świecimarcinur napisał(a):Czy w każdej fronterze kontrolka od klimy świeci się takim bladym- zielonym światłem?Hmm, jak jeszcze działało, to nigdy nie miałem problemu z dostrzeżeniem czy klima jest ON czy OFF, nawet w najsłoneczniejsze dni. Zresztą to i tak czuć i słychać.Praktycznie w dzień światełko nie jest dostrzegalne. Da się to jakoś zmotać coby jaśniej świeciło?
brum napisał(a):A nie powinna świecić na niebiesko?
argail75 napisał(a):No moze taka byla idea. przycisk jest za blisko szyby i za dnia widzisz czy jest wcisniety. Ale w nocy za to widzisz co wciskasz.
Niezapomniane wrażenie. Zwłaszcza jak się coś przy tym połamie i trzebaRudeBoy napisał(a):Kiedyś rozgrzebe ten panel...
jrzeuski napisał(a):Niezapomniane wrażenie. Zwłaszcza jak się coś przy tym połamie i trzebaRudeBoy napisał(a):Kiedyś rozgrzebe ten panel...żeby znów zadziałało i nie musieć szukać nowego.
argail75 napisał(a):Troche inne pytanie ale chodzi o kilme wiec.... Czy u was tez tak jest ze jak sa male obroty to klima slabo ''daje'' , a jak juz jest ok 1700obr. to juz wieje ok ?
Zula napisał(a):Dochodzę do wniosku, że z tymi klimami to tylko problemy są
argail75 napisał(a):Moze i sa jakies problemy ale jak dziala to w trasie dla kierowcy to blogoslawienstwo.
Napewno sie tak czlowiek nie morduje za fajera , a ponie leci pot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość