Witamy ! |
---|
|
danielos86 napisał(a):Co sądzicie o tym snorkelu?
brum napisał(a):Sądzimy że jest brzydki.
Znowu to paskudztwo tutaj? No ileż można...danielos86 napisał(a):Co sądzicie o tym snorkelu? Może być dobry czy, raczej nie jest warty zainteresowania? http://www.ebay.pl/itm/Snorkel-Opel-Fro ... 0670511319
I pomyśleć, że niektórzy mają czelność brać za coś takiego pieniądze.markus napisał(a):ja pindole, to nawet moje obrzydlistwo ma więcej finezji niż to, to, to coś!!
Też tego nie rozumiem. Żeby poskładać te puzzle i zamontować w samochodzie potrzeba trochę zdolności manualnych. Nie więcej niż zrobienie sobie snorkela od zera (i to ładniejszego) z materiałów dostępnych w marketach zamykając koszt w 100zł. A nie wierzę, że ktoś kupuje taką szkaradę i jeszcze płaci komuś drugie tyle za montaż.Zula napisał(a):Ale, że w ogóle znajduje się jakiś klient...
jrzeuski napisał(a):Też tego nie rozumiem. Żeby poskładać te puzzle i zamontować w samochodzie potrzeba trochę zdolności manualnych. Nie więcej niż zrobienie sobie snorkela od zera (i to ładniejszego) z materiałów dostępnych w marketach zamykając koszt w 100zł. A nie wierzę, że ktoś kupuje taką szkaradę i jeszcze płaci komuś drugie tyle za montaż.Zula napisał(a):Ale, że w ogóle znajduje się jakiś klient...
PabloFrotaA napisał(a):nad tym pierwszym tez myslalem. ale w sumie udalo mi sie swoja paskude zrobic za 36,50zl dokladnie.
marcin.birulo napisał(a):zmotaj sobie sam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość