Witamy ! |
---|
|
Trzeci napisał(a):Gdyby moja Pani zgodzila się na diesla to pewnie bym ją zakupił![]()
RudeBoy napisał(a):
pytasz kobiety na jakie paliwo ma jeździć samochód, który chcesz kupić...![]()
Trzeci napisał(a):Wiesz co ona będzie używała go też do jazdy na co dzień... towar do sklepu, do pracy i takie tam. NA tych oponach co tam ma Amaj to minimum 15 w mieście spali
RudeBoy napisał(a):Diesiel i tak będzie lepszym rozwiązaniem niż auto na gaz
RudeBoy napisał(a):Diesiel i tak będzie lepszym rozwiązaniem niż auto na gaz. Gaz to jest do kuchenek
adrianee36 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Diesiel i tak będzie lepszym rozwiązaniem niż auto na gaz. Gaz to jest do kuchenek
A ropa do traktorów
ali napisał(a):
Widzisz nie kazdy ma taką Kobitę jak Ty. Ja nie mogę za chiny ludowe mojej do snorka przekonać, powiedziała że nie wsiądzie do auta jak założę i koniec
RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):
Widzisz nie kazdy ma taką Kobitę jak Ty. Ja nie mogę za chiny ludowe mojej do snorka przekonać, powiedziała że nie wsiądzie do auta jak założę i koniec
To daj znać kiedy i jedziemy do Podolan "popływać". Albo przekonasz, żonę albo wrócisz na sznurku
ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Ja nie mogę za chiny ludowe mojej do snorka przekonać, powiedziała że nie wsiądzie do auta jak założę i koniec
Odoll napisał(a):ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Ja nie mogę za chiny ludowe mojej do snorka przekonać, powiedziała że nie wsiądzie do auta jak założę i koniec
To na co czekaszBaba z wozu , koniom lżej
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości