Witamy ! |
---|
|
mirol1 napisał(a):Osobiście mam bagażnik THULE i nie jest aż tak źle ,napewno jest lepszy niż wersja na dach i można narty bez problemu wrzucić , tyle że użytkowałem go w wersji Long a teraz mam sporta , mam na myśli oryginalny bagażnik na rowery/ ze światłami z miejscem na tablicę rej. którą idzie przełożyć z auta /
mirol1 napisał(a):bagażnik na rowery/ ze światłami z miejscem na tablicę rej. którą idzie przełożyć z auta /
Pawel - Amor napisał(a):mirol1 napisał(a):bagażnik na rowery/ ze światłami z miejscem na tablicę rej. którą idzie przełożyć z auta /
Może i idzie przelożyć z auta, ale przy najbliższej kontroli drogowej dostaniesz mandat, chociaż nie koniecznie... Tak czy owak, w świetle przepisów nie wolno odkręcać tablicy rejestracyjnej od auta...
mirol1 napisał(a):Pawel - Amor napisał(a):mirol1 napisał(a):bagażnik na rowery/ ze światłami z miejscem na tablicę rej. którą idzie przełożyć z auta /
Może i idzie przelożyć z auta, ale przy najbliższej kontroli drogowej dostaniesz mandat, chociaż nie koniecznie... Tak czy owak, w świetle przepisów nie wolno odkręcać tablicy rejestracyjnej od auta...
Hmmm moim skromnym zdaniem to bagażnik niema żadnych osi jak przyczepka więc może mnie cmoknąć w pompke , poza tym słyszałem już różne historie na ten temat, w tym wypadku niech mnie da do sądu bo nie przyjmę mandatu / zresztą to zależy od policjanta czy jest człowiekiem lub czy pacanem /. W niektórych krajach nawet przyczepa jest traktowana jako całość z autem więc nie widzę tu żadnego nagminnego łamania prawa
Pawel - Amor napisał(a):mirol1 napisał(a):bagażnik na rowery/ ze światłami z miejscem na tablicę rej. którą idzie przełożyć z auta /
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość