Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):może mieć problem z poruszaniem się bez reduktora i z przednim mostemale to detale...
Satan napisał(a):ja mam 33x12,5 et 5 i błotniki przednie trzeba było całkiem uciąć. a na tyl weszły bez przeróbek.
do szerokich kapci musisz miec felge wysuniętą bo koła z przodu nie skręcisz.
kulek napisał(a):Satan napisał(a):ja mam 33x12,5 et 50 i błotniki przednie trzeba było całkiem uciąć. a na tyl weszły bez przeróbek.
do szerokich kapci musisz miec felge wysuniętą bo koła z przodu nie skręcisz.
Wrzuciłem dystans 3cm ale mysle o felgach z ET-25, a na seryjnym moscie smigasz? czy sztywniak?
zulu_mike napisał(a):GY DuraTrack 235/75
Trzeci napisał(a):MT[...]za szybka zejdą
oposs napisał(a):Bujda na resorach. Warunek: auto sprawne, opony dobrane do masy
Czyli gdzie?zulu_mike napisał(a):Internet niby twierdzi, że daje radę poza drogą.
zulu_mike napisał(a):Myślę, że problemem z MT nie będzie ścieranie - 12 tys km rocznie, to kilka lat każde pojeżdżą, myślę o zachowaniu na drodze zimą. Jechałem tej zimy na miejscami łysawych BFG AT przy opadzie śniegu i około 0*C i szczerze przyznam, że myślałem którą barierkę zaliczę. Prędkość 30km/h i śmierć w oczach (no dobra, nie śmierć, ale rozbicie auta). Tego wolałbym uniknąć.
RudeBoy napisał(a):Duratracki to bardzo dobry kompromisowy wybór.
jrzeuski napisał(a): agresywnych AT nie ma, takie opony nazywają się MT![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości